IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отбелязват 20 години от появата на „Хари Потър“ на екран с нов филм

15 ноември 2021 10 50

Проектът може да събере звезди като Даниел Радклиф, Ема Уотсън, Рупърт Гринт

Снимка: БГНЕС

Специален епизод на „Хари Потър“ се подготвя по повод 20-годишнината от премиерата на първия филм от сагата, съобщава „The Sun“. Очаква се да участват звездите от филмовата поредица Даниел Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, както и на други актьори от оригиналния проект.

Също така филмовата компания Warner Brothers подготвя редица събития с участието на главните герои на филма. Сред тях е специална викторина за феновете на франчайза „Хари Потър: Хогуортс турнир на къщите“, който ще се проведе в пресъздадения Хогуортс. Шоуто ще бъде водено от британската носителка на „Оскар“ актриса Хелън Мирън, а любимите актьори от всички епизоди на сагата за Хари Потър ще бъдат поканени на викторината.

Уточнява се, че проектът планира да пресъздаде някои от любимите моменти на феновете, например качването на борда на Хогуортс Експрес, с който се стига до магическото училище.

Съобщава се, че идеята за събиране на актьорите може да е хрумнала на продуцентите след невероятния успех на специалния епизод на „Приятели“. Въпреки това, засега звездите от „Хари Потър“ не са потвърдили участието си в проекта.

„Шоуто е обвито в мистерия, тъй като тези, които работят по франчайза, искат първо да привлекат максимален брой таланти. Ще бъде страхотно, ако могат да се справят с това и да се споразумеят за заплащането на актьорите, за да могат да ги съберат отново“, заяви източникът пред вестника.

„Специалният филм е обвит в мистерия, защото ръководството на филма иска първо да привлече таланти. Би било чудесно, ако предложат на актьорите големи пари, за да се съберат отново“, издава източник пред The Sun.

Изданието отбелязва, че феновете ще видят пресъздадени любими сцени, сред които качване на борда на 9½ платформа Хогуортс Експрес и коледния бал.
Първият филм „Хари Потър и философският камък“, както и останалите епизоди са базирани на книгите на Дж. К. Роулинг.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари