IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скалата категоричен: Няма да се връщам в „Бързи и яростни“

5 януари 2022 11 00

Актьорът бесен от манипулациите на Вин Дизел

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Дуейн Джонсън заяви, че няма да се присъедини отново към франчайза „Бързи и яростни“, въпреки многократните покани на Вин Дизел за предстоящия 10-ти филм от поредицата.

Още през ноември Вин Дизел обяви в Instagram, че е готов да погребе враждата им и Джонсън да се върне към франчайза на стойност няколко милиарда долара. Двамата актьори се скараха през 2016 г. по време на снимките на The Fate of the Furious, на който Дизел бе и продуцент.

„Мой по-малки братко, Дуейн… дойде времето“, написа той по това време. „Светът очаква финала на Fast 10. Както знаеш, децата ми те наричат чичо Дуейн в моята къща. Няма празник, в който те да не ти изпращат своите най-добри пожелания... но дойде времето. Наследството чака.“, написа в поста си Вин.

Джонсън обаче е непреклонен и сподели, че лично е казал на колегата си по телефона, че няма да се включи в десетата част от поредицата.

„Казах му, че няма да продължа да се снимам във франчайза. Бях ясен и категоричен. Казах му, че винаги ще подкрепям екипа и ще се радвам на успехите му, но няма шанс да се върна отново. Постът на Вин е една манипулация. Не ми харесва, че намеси децата си в поста, както и смъртта на Пол Уокър. Говорихме преди месеци по въпроса и смятам, че се разбрахме“, каза той.

Джонсън е част от поредицата от 2011 година насам като се включи в 5-тото продължение.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари