IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Джеймс за трансформацията си в Памела Андерсън

15 януари 2022 18 00

В новия минисериал Pam & Tommy тя си партнира със Себастиан Стан

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Лили Джеймс говори откровено за трансформацията си в Памела Андерсън в предстоящия минисериал Pam & Tommy, който е продукция на Hulu.

Преди няколко дни от платформата пуснаха официален трейлър на продукцията, описвайки секс касетата на Памела Андерсън и Томи Лии като „най-добрата любовна история, продавана някога“. Клипът показва как двамата бивши влюбени, изиграни от Себастиан Стан и Лили Джеймс, се запознават. И както повечето холивудски връзки, тази започва на парти. „Харесах усмивката му. Все още я харесвам“, спомня си Памела.

Но отношенията между музиканта и актрисата се променят след заснемането на секс запис по време на медения им месец в Мексико през 1995 година. Видеото по-късно е откраднато от ядосан бивш служител Ранд Гютиер (Сет Рогън) и чичо Милти (Ник Оферман), които очевидно не осъзнават какво ще последва, ако продадат касетата. След като гледат видеото, Милти казва, че то е толкова лично, че никой не трябва да го гледа. Въпреки заключението, двамата продават касетата през 1997 година, превръщайки се в богаташи и съсипвайки живота на Пам и Том.

Разбира се, това е само част от историята. Много други неща се случват в живота на двете звезди, но те ще бъдат разказвани постепенно в сериала, който ще направи своята премиера на втори февруари по Hulu.

Зрителите вече нямат търпение да видят Себастиан Стан и Лили Джеймс като Томи Лий и Памела Андерсън. Първите снимки на двамата в костюми се появиха още през май 2020 година, когато видяхме Лили да носи незабравимия червен бански на актрисата от „Спасители на плажа“. Малко по-късно от Hulu пуснаха официални снимки на двамата си герои, което е било доста освобождаващо за Стан, който признава, че му е било много трудно да пази трансформацията си в тайна от медиите и феновете.

„Постоянно ходех с някакви горнища и качулки. Бях изплашен да не ме види някой. Всеки ден се надявах снимките да бъдат пуснати, за да могат хората да видят как изглеждам и да продължа с живота си“, казва Стан пред Variety.

Сега е време и на Лили да сподели своите впечатления от превръщането си в една от най-сексапилните жени на миналия век. „Никога не съм работила толкова здраво. Прочетох книгите, които Андерсън е написала, прочетох поезията ѝ, мога да повторя всяко нейно интервю дума по дума“, казва тя пред Porter.

В допълнение към голямото проучване на личността на Памела, трансформацията на Лили в известната ѝ колежка е била „освобождаваща и непринудена“. Джеймс споделя, че постепенно екипът ѝ е намерил баланс между това тя не само да изглежда като Андерсън, но и да се държи като нея. Допълва, че е стояла в гримьорната в продължение на четири часа, започвайки от 3 сутринта с поставянето на изкуствен тен, перука и изкуствени гърди.

„Никога досега не съм правила нещо, което толкова ме отдалечава от истинската ми личност. И много бих искала да продължа в този дух, защото се чувствам много освободена и волна. Тук се изисква смелост, кураж да се отдалечиш от себе си“, казва още Джеймс.

Актрисата, позната от „Имението Даунтън“ и „Пепеляшка“, се пошегува, че дори е намразила момента, в който е трябвало да се завърне в реалността. „Все едно ми бяха взели суперсилите“, разкрива тя.

Историята на Памела и Томи Лий се превръща в изключително интересна за публиката още преди публикуването на секс записа. Двамата се женят на плажа само четири дни след първата си среща. „Преживял този момент в нашата култура, ми се стори като добър момент най-накрая да разкажа какво се е случило с Пам и Томи през 1995 година, но през обектива на 2022 година“, казва продуцентката Сю Нейгъл.

Pam & Tommy излиза по Hulu на 2 февруари.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари