IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фенове съдят Universal за 5 милиона долара заради Ана де Армас

22 февруари 2022 14 40

Причината – актрисата не е била във филм, в който е трябвало да участва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Феновете на Ана де Армас наистина са отдадени на любовта си към нея.

Миналата седмица двама почитатели на актрисата са подали федерален иск срещу студио Universal, след като са гледали филма „Вчера“ и са установили, че Де Армас е била изрязана от комедията. Въпреки че няма сцени с нея, тя все пак участва в трейлъра, което заблудило феновете ѝ.

Според жалбата, подадена от Конър Улф и Питър Роза, зрителите са дали 3,99 долара, за да гледат филма по Amazon Prime. Те с нетърпение чакат да видят любимката си на екран, но това така и не се случва, тъй като сцените с нея са напълно изрязани. Според дуото, те не са получили това, за което са платили. Те твърдят, че Universal са направили „подвеждаща, фалшива и заблуждаваща реклама“, като искат обезщетение от 5 милиона долара.

„Тъй като на зрителите им е бил обещан филм с Ана де Армас от трейлъра на „Вчера“, но не получихме сцени с Ана де Армас, всички тези зрители не са получили това, за което са платили“, се казва в жалбата, цитирана от списание People.

„Вчера“ разказва историята на свят, в който всеки е забравил за „Бийтълс“, освен един мъж, изигран от Химиш Пател, който става известен, след като твърди, че той е написал песните на групата. Във филма Де Армас е трябвало да се появи като героинята Роксан, която е любовен интерес на Джак Малик (Пател). Двамата е трябвало да се срещнат на снимачната площадка на шоуто на Джеймс Кордън, където Джак прави серенада на Роксан със своя версия на Something от Джордж Харисън. Сцените с Армас обаче са напълно изрязани.

Говорейки пред CinemaBlend по това време, сценаристът Ричард Къртис обяснява, че публиката не е била доволна да види как Джак показва любовта си към друг човек, различен от първоначалната му любов, изиграна от Лили Джеймс. „Това беше доста трудно решение, защото Ана беше брилянтна. Наистина чудесна“, казва Къртис. Той допълва, че всичко е направено в името на филма и с най-добри намерения.

Ана де

Снимка: БГНЕС

Засега няма изявление нито от Universal, нито от Ана де Армас по въпроса с подадения иск за 5 милиона долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари