IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Номиниран, но отсъстващ: Защо Бен Афлек не присъства на наградите SAG?

1 март 2022 16 30

Причината е свързана със семейството му

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

За Бен Афлек най-важната роля е тази на баща.

Актьорът доказа това и през уикенда, когато пропусна церемонията по връчването на наградите на Гилдията на актьорите, за да прекара времето със семейството си. Въпреки че беше номиниран за играта си във филма на Джордж Клуни The Tender Bar, камерите не уловиха Афлек, когато името му беше споменато преди връчването на наградата. Статуетката все пак отиде при Трой Коцур от „Кода“, но Бен беше истинският победител в неделя.

Оказва се, че отсъствието на актьора има общо с бившата му съпруга Дженифър Гарнър и трите им деца. И преди да си помислите, че семейството отново се е събрало, бързаме да кажем, че всичко между Бен и Дженифър Лопес е наред, а той е бил с Гарнър по съвсем друга причина. През уикенда синът им Самюел е навършил 10 години, което е накарало Афлек да пропусне холивудските награди. Бен и Джен са родители и на 16-годишната Вайълет и 10-годишната Серафина.

Въпреки раздялата си с Гарнър, Афлек продължава да поставя децата си на първо място. Когато не е пред камерата, той прекарва време с наследниците си, които вече се познават с Дженифър Лопес и нейните близнаци Еме и Макс. През лятото дори се появиха слухове, че изпълнителката оглежда училища в Лос Анджелис, където живее Бен заради децата си, за да може Еме и Макс да учат там заедно със Самюел, Серафина и Вайълет.

Въпреки че Бен не получи награда за играта си в The Tender Bar, той се сдоби с множество позитивни отзиви от критиците. Филмът се фокусира върху 9-годишно момче, което е в търсене на бащина фигура и се сближава с чичо си (Афлек), който е барман, и неговите клиенти. Режисираният от Джордж Клуни проект е адаптация на мемоара на Джон Джоузеф-младши от 2005 година и наскоро получи похвала дори от Дженифър Лопес.

„Има една страхотна сцена с Бен и малкото момче в боулинг зала. Бен играе неговия чичо и двамата са невероятни в този филм“, каза тя пред последователите си в Instagram. Тя насърчи всеки, който все още не е гледал филма, да поправи грешката си.

Джей Ло беше на няколко пъти до своя любим по време на премиерите на The Tender Bar през изминалата година. И въпреки че Бен винаги решаваше да пропуска въпросите за своята дама, той все пак сподели защо филмът е толкова специален за него.

„Става въпрос за важността и силата да възпитаваш деца и как изглежда бащинството и семейството. Не става въпрос за перфектни хора, правещи перфектни неща. Става въпрос за хора, които се изправят пред трудности и се опитват да преминат през тях, но в същото време искат да осигурят любовта и подкрепата към това малко момче“, казва актьорът пред E!News.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари