IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джейсън Момоа ще участва във филма за Minecraft

26 април 2022 09 00

Актьорът ще е с главна роля

Снимка: БГНЕС

Студио Warner Bros. обяви, че ще направи филм по видеоиграта Minecraft още през 2014 г., но началото на снимките беше отложено. И сега стана известно, че Джейсън Момоа е получил главната роля в предстоящия екшън.

Режисьор на филма ще бъде Джаред Хес, който преди това е работил по проекти като Supernacho, The Last Man on Earth и Napoleon Dynamite.
Въпреки че няма информация за детайлите на сюжета или кой точно герой ще изиграе Джейсън във филма, се знае, че Джил Месик, която почина през 2018 г., също е участвала в разработването на проекта. За работата си по филма продуцентката ще бъде наградена посмъртно.

Самата игра Minecraft съществува от повече от 10 години. Тя позволява на потребителите да използват блокове за създаване на структури и светове.

Все още няма определена дата за пускане на филма, но това не е единственото сътрудничество на Джейсън Момоа с Warner Bros. През 2023 г. студиото ще пусне продължение на филма „Аквамен“, където актьорът отново ще играе главната роля.

Съвсем скоро стана ясно, че Момоа се разделя с половинката си Лиза Бонет, а на партито на Оскарите звездата бе забелязан да се забавлява в компанията на колежката си Кейт Бекинсейл, която дори обличаше сакото му.

Според неговия коментар обаче между двамата не е имало нищо особено, а просто са разговаряли за Англия, където той снима втората част на „Аквамен“. Що се отнася до това, че ѝ е дал сакото, това било жест, тъй като на Кейт ѝ било студено.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари