IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Открийте разликите: Намериха двойничка на Кейт Мидълтън

12 май 2022 08 30

Коя е дамата, която прилича на херцогинята на Кеймбридж?

Снимка: БГНЕС

Наскоро създателите на сериала The Crown обявиха кастинга за ролята на Кейт Мидълтън. Основното изискване на продуцентите на проекта е максималната външна прилика на актрисата с херцогинята на Кеймбридж. Кой би си помислил, че ще има кандидат за тази роля в TikTok.

Британи Диксън, австралийска художничка, наскоро привлече вниманието на потребителите на социалните мрежи с невероятната си прилика с Кейт Мидълтън. Абонатите я убедиха да кандидатства за кастинга, който се провежда от Netflix. Новият сезон на The Crown ще включва героинята на Мидълтън по време на колежа ѝ с принц Уилям.

„Всички ме сплашвате да направя това“, шеговито подписа Британи снимка, на която е изобразена в колаж с херцогинята.

В един от видеоклиповете си Диксън разкри, че „в крайна сметка кандидатства“ за ролята. Тя сподели, че за кастинга е била помолена да изпрати селфи, малко обща информация и 30-секундно видео, в което разказва за интересите си.

Британи и Кейт ги обединява не само приликата, но и общата страст към изкуството. Диксън е художник, който споделя работата си в TikTok, а Кейт учи история на изкуството в университета Сейнт Андрюс, където се запознава с принц Уилям.

Очаква се ролята на Кейт в The Crown да бъде второстепенна. В съобщение за кастинга от Netflix миналия месец се казва, че екипът също търси млади актьори, които да играят принц Уилям на възраст от 16 до 21 години и принц Хари на възраст от 16 до 20 години.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари