IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тор става Хълк Хоган

4 юли 2022 10 40

Крис Хемсуърт иска по-предизвикателна роля

Снимка: BGNES

Снимка: BGNES

Крис Хемсуърт е готов да излезе от образа на супергерой полубог и да се превърне в кечист. След грандиозния му успех като Тор – богът на гръмотевиците в различните комиксови екранизации на Marvel, австралиецът ще изиграе Хълк Хоган в лента за кариерата и живота на актьора кечист.

Хоган, роден като Тери Болеа, е музикант, който заради внушителния си ръст е забелязан от кеч индустрията и успява да навлезе стремглаво в нея. Блондинът е сред най-емблематичните фигури в този спорт, като мачът му срещу Андре Гиганта през 1988 е най-грандиозният кечистки мач, излъчван по американска телевизия с гледаемост от над 33 млн. зрители.

Сюжетът на лентата приключва преди 2015, когато се появи секс лента и кадри, на които той отправя расистки обиди – Хоган се извини и за двете публично.

Крис се вълнува много за изиграването на тази роля, тъй като тя ще му даде възможност да излезе извън образа на вечно шеговития Тор. Животът на Хълк е изпълнен с драма и той самият е признавал, че е посягал към стероидите и е имал самоубийствени мисли, когато бракът му с Линда се е разпаднал.

Режисьор на лентата ще бъде номинирания за „Оскар“ Тод Филипс.

„Този филм със сигурност ще бъде интересен и забавен проект. Както можете да си представите, физическата подготовка ще бъде много усилена. Ще трябва да кача повече килограми и от тези за Тор“, коментира Хемсуърт.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари