IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага е новата Харли Куин

8 август 2022 10 40

Певицата отново излиза на голям екран

БГНЕС

БГНЕС

Лейди Гага се присъединява към DC Universe! Според множество доклади актрисата от „Домът на Gucci“ ще играе заедно с Хоакин Финикс в Joker: Folie à deux, предстоящото продължение на лентата „Жокера“  от 2019 г.

Подробности за ролята на Гага във филма не са оповестени, но се спекулира, че тя ще играе ролята на половинката на Жокера, Харли Куин - неговият психиатър в лудницата, който става негов партньор в престъплението.

Гага е третата дама, която влиза в прословутата роля на половинката на принца-клоун на престъпността. Преди нея шантавата Харли бе изиграна от Марго Роби в Suicide Squad и Birds of Prey от разширената вселена на DC Comics, докато Кейли Куоко озвучава легендарния злодей в анимационния сериал на HBO Max, Харли Куин.

Продължението на „Жокера“ ще последва нейното достойно за аплодисменти според критиците представяне в „Домът на Gucci“ от 2021 г. и номинираната й за Оскар роля в римейка на „Роди се звезда“ от 2018 г.

Лентата с участието на певицата трябва да се появи по кината на 4 октомври 2024 г. – точно пет години след премиерната дата на оригинала.

Жокерът е историята на произхода на главния враг на Батман, докато той се превръща от комик в злодей. Филмът събра около 1 милиард долара в бокс офиса и спечели на Финикс Оскар за най-добър актьор.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари