IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага с паник стая в имението си

31 юли 2022 10 30

Направила я след кражбата на кучетата ѝ

БГНЕС

БГНЕС

Лейди Гага притежава паник стая в своето имение. След инцидента с нейните френски булдози, певицата е решила да повиши сигурността в дома си.

„Очевидно имам паник стая, там всичко е розово, всичко е страхотно“, каза звездата в подкаста на Джема Колинс.

Певицата не крие, че известните личности често биват притеснявани от фенове. И затова искала да бъде максимално спокойна в своето имение.

„За мен тази къща е нещо като светилище, не знам дали това е нормално или не, но където и да отида, просто знам, че това си е моята къща“, признава Гага, която дала над един милион евро за обзавеждането.

„Буквално свърших толкова много... Имам охрана навън и вътре“, добавя тя.

След случилото се с кучетата на изпълнителката, тя все още не може да се отърси от страха. Дори се говори, че тя все още отказва да извежда животните публично, освен ако не са придружени от „въоръжена охрана“.

По данни на Insider, паник стаята в дома на звездата в Малибу разполага с всичко необходимо, за което тя не пожалила средства. И може да бъде сравнена с луксозен бункер за оцеляване.

Припомняме, че две от кучетата на Гага бяха откраднати при въоръжен грабеж в началото на февруари 2021 г. По-късно те бяха върнати. При инцидента пострада Райън Фишър – човекът, нает да ги разхожда.

Лейди Гага има и други интересни помещения в дома си

Освен паник стаята, в имението, струващо 24 милиона долара, има какво ли още не. Така например разполага с голяма зала за боулинг, винарска изба, конюшни и басейн със солена вода, в който певицата обича да релаксира.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари