IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага с вдъхновяваща песен за човечеството

5 май 2022 17 50

Тя е от новия филм „Топ Гън: Маверик“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Може ли новата песен на Лейди Гага да е бъдещ претендент за „Оскар“ за оригинален саундтрак?

Преди няколко дни 36-годишната певица пусна новия си сингъл, носещ името Hold my Hand – завладяваща кинематографична балада, която ще бъде включена в предстоящия филм „Топ Гън: Маверик“. С нея Гага насърчи феновете да „имат вяра в човечеството“, споделяйки снимка в социалните мрежи.

„Искам да кажа, че написах песента за невероятния филм Том Гън, но също така и за хората, които чувстват, че няма да се оправят, или че ние никога няма да бъдем добре. Животът ме научи, че в трудни времена трябва да имам вяра в човечеството, когато дори не можеш да повярваш в себе си“, написа Гага под селфито.

Изпълнителката изпрати любов към всичките си фенове и допълни, че се чувства благословена от факта, че все още може да пее, да пише песни, да продуцира и да изнася концерти пред милиони хора по света. „Когато се чувствате тъжни, самотни, отдалечени от света или от другите, пуснете си песента. Може би един ден ще бъдете достатъчно силни да повярвате в себе си“, завърши посланието си Гага.

Написана и продуцирана от Гага и Bloodpop, с допълнителна продукция от Бенджамин Райс, всички от които са работили върху по-голямата част от албума Chromatica от 2020 година, Hold My Hand може да се похвали с изтънчени инструменти, като електрическа китара, пиано и синтезатор, допълнени от мощен удар на барабани в припева.

Текстът разкрива, че Гага страстно изпълнява баладата на любим човек, който е наранен и се нуждае от помощ. „Виждам, че те боли, защо ти отне толкова време, за да кажеш, че имаш нужда от мен? Виждам, че кървиш/Не е нужно да ми показваш отново. Но ако решиш, аз ще се возя в този живот с теб/няма да те пусна до края“, пее тя.

„Плачи тази вечер/Но не пускай ръката ми/ Можеш да изплачеш и последната си сълза/Няма да напусна, докато не разбера/ Обещай ми, че ще държиш ръката ми“, се пее в припева.

Преди пускането на сингъла, звездата от „Топ Гън: Маверик“ Том Круз посети Гага по време на нейните изпълнения в Dolby Live в Лас Вегас. Певицата сподели снимка на двамата в социалните мрежи, на която се вижда как се целуват по бузата. „Благодаря ти, че дойде на шоуто снощи. Обичам те, Том Круз“, написа Гага.

През април изпълнителката обяви, че е готова с новата си песен, споделяйки дълго послание в социалните мрежи.

„Когато написах тази песен за „Топ Гън: Маверик“, дори не осъзнавах множеството слоеве, с които тя обхваща сърцето на филма, собствената ми психика и природата на света, в който живеем. Исках да направя песен, в която споделяме дълбоката си нужда както да бъдем разбрани, така и да се опитваме сами да се разберем“, написа тя преди месец.

Гага благодари на Том Круз, Ханс Цимер и Джо Косински за възможността, която е получила. Филмът „Том Гън: Маверик“ излиза на 27 май.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари