IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След 14 години чакане, Бионсе отново е на върха

11 август 2022 17 50

Изпълнителката с първи сингъл номер 1 след Single Ladies

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ако сте верни фенове на Бионсе и нейната музика, сме сигурни, че знаете всички думи от песента Single Ladies, както и стъпките на танца. Песента се превърна в хит номер 1 преди 14 години, съвсем заслужено, носейки огромна радост както на изпълнителката, така и на слушателите по целия свят. Въпреки че парчето бе пуснато преди повече от десетилетие, все още се слуша и кара хората да танцуват. 

Сега обаче на върха има нов цар, като Single Ladies беше свален от Break my Soul като първия сингъл номер 1 на Бионсе от 14 години насам. Песента е водеща в новия албум на певицата Renaissance, който излезе преди няколко дни. Сингълът достигна до върха в класацията на Billboard Hot 100, като за първи път Бионсе е лидер от 2008 година насам. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

През годините изпълнителката е имала и други хитове, достигали до върха, но те винаги са били колаборации. Говорим за Perfect Duet с Ед Шийран от 2017 година, както и Savage Remix с Megan Thee Stallion от 2020 година. 

Break my Soul дебютира под номер 7 в Billboard Hot 100 още през юни, като бързо се изкачи по стълбицата на успеха, за да достигне до върха тази седмица. Сингълът даде началото на нова ера за Бионсе с албума й Renaissance, с който тя излезе от почивката си. Последният й запис беше през 2016 година, а новият бе наречен "ода за падналите ангели", имайки предвид позабравените денс ритми от 70-те, 80-те и 90-те години. Тя също така посвети целия албум на своя гей чичо Джони, който се споменава и в един от текстовете. 

В Renaissance участват и колеги на Бионсе, включително Грейс Джоунс, Фарел Уилямс, Big Freedia, а албумът дебютира под номер 1 в Billboard200, правейки изпълнителката една от малкото звезди, които достигат до върха на класациите както за албуми, така и за сингли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

За да почете успеха си, Бионсе организира специално парти за известните си приятели. За да се впише в звездния блясък, изпълнителката избра очна линия в цвят металик, която да си пасва идеално на дългата й рокля. Тя облече тоалет от кристали с дълги ръкави и качулка, дълбоко V-образно деколте и развяващ се пояс, допълнен с прозрачен чорапогащник, платформи и ръкавици с кристали. Всичко това беше допълнено от клъч във формата на плоча, върху който беше изписана думата Renaissance в чест на албума. 

Що се отнася до красотата й, кралицата на музиката избра сребърна очна линия, с която дефинира очите си и допълни с пърхащи мигли и лъскави устни. Тя носеше дългата си коса пусната и леко накъдрена, напълно готово да се изяви на дансигна. Сребърната очна линия със сигурност привлече вниманието ни, като е достатъчно фина, за да не засенчва останалия грим, но в същото време е толкова блестяща, че изпъква сама.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Новата ера на Бионсе е изцяло свързана с диско блясъка, който е идеалното допълнение към песните в Renaissance, вдъхновени от чернокожата музикална култура от 70-те и 90-те години. Преди албумът да бъде официално пуснат, изпълнителката показа обложката му, на която седи върху кон, носейки оскъдно облекло. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари