IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Ловато: Бях принудена да бъда супер женствена певица

19 август 2022 14 40

Изпълнителката казва, че не е знаела коя е всъщност

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Деми Ловато разказа подробно как е била принудена да бъде по-женствена, спомняйки си за началото на кариерата си и личните борби.

29-годишната певица призна, че не е знаела коя е всъщност, докато е била насочвана в посока да се превърне в „хиперженствена попзвезда“, израствайки под светлината на прожекторите. Коментарът ѝ идва, след като по-рано този месец Деми обясни, че отново използва местоименията тя/нея в допълнение на те/тях, които прие, след като се обяви за небинарна.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Говорейки пред Apple Music 1 за новия си албум Holy Fvck, Деми разкри как гневът, сексуалността и минали травми са вдъхновили музиката ѝ. Споделя, че екипът, който е бил около нея в началото на кариерата ѝ, е определял решенията и посоката, която ще поеме. „Не знаех коя съм и имах екип, който се опитваше да ме принуди да бъда супер женствена звезда. Бях нещастна от това“, споделя още певицата.

Ловато подписва професионален договор, когато е едва на 15 години и си спомня, че постепенно е започнала да губи идентичността си като човек и артист. По думите ѝ, това, което е показвала пред хората, не е била истинската ѝ същност. „Качвах се на сцената, носейки трика и високи обувки, в които бях нещастна. И танцувах. Правех различни хореографии, но не бях щастлива“, признава още Деми.

Относно вдъхновението, което стои зад новия ѝ албум, тя обяснява, че всеки един текст идва от лични преживявания и ситуациите, през които е преминала през годините. „Излязох от клиниката и имах още неразрешени травми, с които не се справих по време на лечението. Тогава си казах, че е нормално да се чувствам ядосана и да имам подобни емоции“, казва певицата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Допълва, че се е чувствала като под микроскоп през целия си живот, разкривайки съвета, който би дала на 15-годишното си Аз. „Бих ѝ казала, че е красива, че не трябва да отслабва, че не трябва да се съди толкова строго“. Според нея, тези думи е нямало как да влязат в ума ѝ по онова време, защото всеки я е гледал и я е съдил за начина, по който изглежда и поведението ѝ.

В момента Деми се намира в нова връзка с колега музикант. Двамата дори бяха забелязани на романтична среща в Ню Йорк, където се държали за ръце. Според очевидец, Ловато и Jutes са изглеждали много щастливи заедно.

По време на разходката, която включвала спирка в италиански ресторант, Деми е носила кожено яке върху черна тениска и карирана пола, а приятелят ѝ заложил на пуловер върху бяла тениска и сини дънки. Очевидци казват, че двамата постоянно се прегръщали и целували по време на вечерята.

„Деми е много щастлива и се намира в чудесен период. Тя е в здравословна връзка с музикант“, каза преди седмица източник, близък до изпълнителката. Тогава той не сподели името на мъжа, но феновете вече могат да спят спокойно, след като научиха самоличността му.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари