IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Анджелина Джоли за работата със синовете си Пакс и Мадокс

19 август 2022 17 50

Актрисата сподели първи кадри от новия си филм – Without Blood

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Новият филм на Анджелина Джоли се е превърнал в семейна афера.

В ново интервю за списание People, 42-годишната носителка на „Оскар“ сподели първи кадри от лентата Without Blood и разказа за работата със синовете си Мадокс (21) и Пакс (18). Двамата са имали задачи на снимачната площадка в Италия, а драмата, с участието на Салма Хайек, е под режисурата на Джоли.

„Работим добре заедно. Когато екипът дава най-доброто от себе си, имаш чувството, че сте семейство, всичко се получава естествено“, каза актрисата. Момчетата са работили като нейни асистенти, служейки за връзка между майка си и останалите членове от екипа.

Пакс, който работеше заедно с Джоли по драмата „Първо убиха баща ми“ от 2017 година, също се е фокусирал и върху създаването на кадри зад кулисите. По думите на Анджелина, той се е потрудил доста на снимките, справяйки се чудесно със задачата.

Салма Хайек и Демиан Бичир играят главните роли в драмата, която продуцентската компания Fremantle описва като „незабравима басня, развиваща се след неидентифициран конфликт, който изследва универсалните истини за войната, травмата, паметта и изцелението“. Филмът е базиран на едноименния роман на Алесандро Барико от 2002 година. „Книгата ми повлия, както и на толкова много други хора. Тя разказва за теми и въпроси, важни за обсъждане“, казва Джоли.

Without Blood е петият пълнометражен филм, режисиран от Анджелина, но е първи с компанията Fremantle, с която тя подписа тригодишен договор през март. За момента режисьорката не разказва много за героите изиграни от Хайек и Бичир, но обещава, че изпълнението им е прекрасно. „Салма и Демина са много автентични и смели в този филм. Фен съм на тяхната работа. Знаех, че те ще донесат стабилност и талант във филма, но те успяха да ме изненадат още по-приятно“, допълва Джоли.

Салма и Анджелина работят заедно по филма „Вечните“ от 2021 година, като развиват стабилно приятелство извън снимачната площадка. Двете дори празнуваха заедно рождения ден на Хайек миналата година, като Джоли натисна главата на приятелката си в тортата.

„Тя, най-вероятно, е най-добрият режисьор, с когото съм работила. Филмът беше труден за снимане. Но някак си процесът се превърна в радост, защото тя беше невероятно добра“, казва Салма за режисурата на Анджелина.

Останалите деца на режисьорката – 17-годишната Захара, 16-годишната Шайло и 14-годишните близнаци Нокс и Вивиан – не участват във филма.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари