IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Паулина Порижкова разказва за любовта към Рик Окасек в книга

15 ноември 2022 08 40

Тя споделя, че искала да умре след смъртта му

БГНЕС

БГНЕС

Паулина Порижкова разказва подробности за любовта си към Рик Окасек в книга. Тя съдържа нейни есета и носи името „Без филтър: доброто, лошото и красивото“.

Четивото с нейни съкровени изповеди вече е готово и е на книжния пазар още от края на октомври.

Днес, малко преди всички да прочетат повече за нейния личен живот, Порижкова посочва, че близо година след смъртта на нейния съпруг искала да умре.

„Искам да кажа, колко хора не биха помислили за това, разбирате ли?“, казва тя в интервю за Page Six.

По нейните думи, есетата, които са без филтър, съдържат всичко онова, което я спъва, но и я движи напред. „И преди съм изразявала колко много означава вашата подкрепа за мен – и ще продължа да ви благодаря. Всеки един от вас“, споделя тя пред последователите си в Instagram.

Моделът и мрачните мисли

Звездата споделя, че дори не помни първата година след като загубила любимия си човек.

„Дори не съм мислила как да се самоубия или кога да се самоубия. Това беше просто чувството на „просто не знам как да продължа“. Не мога да правя това повече... Просто искам да си тръгна. Не мога да понеса да се събудя утре сутрин, като съм същия човек със същите чувства. Не мога да го нося повече“, разказва тя.

„Беше наистина, наистина трудно, защото очевидно, на първо място, скърбиш за човек, който е бил през целия ти живот най-важният човек в живота ти. Имаше толкова много болка, просто натрупана една върху друга… и тогава това предателство беше много голямо“, разказва още Паулина, визирайки и това, че Окасек я наранява малко преди да почине.

Порижкова е разделена с мъжа преди той да почине

Паулина открива мъжа си мъртъв през 2019 г. Тогава двамата са в процес на развод, разделени от близо две години. Въпреки това, тогава тя живее с него под един покрив. И полага необходимите грижи, докато той се възстановява вследствие на операция.

Фронтменът на Cars умира на 75-годишна възраст, оставяйки двама сина от брака си с красавицата – Джонатан и оливър на 29 и 24.

Паулина Порижкова разказа, че покойният ѝ мъж бил обсебен от нея

Паулина Порижкова защити Сара Джесика Паркър за белите коси

Паулина Порижкова на 56 – топлес и без задръжки

Моделът не попада в завещанието на съпруга си

След смъртта на мъжа си Порижкова с учудване научава, че тя не попада в неговото завещание. Според мотивите му, неговата съпруга го е изоставила и затова няма право да получи онова, което ѝ се полага.

„Дори и да умра преди разводът ни да е окончателен... Паулина няма право на никакъв изборен дял... защото ме е изоставила“, категоричен е Рик преди да почине.

След 28 години брак, двойката слага край и обявява раздялата си през май 2018 г. Въпреки това така и не стига до бракоразводно дело.

Книгата, в която Порижкова говори за връзката си с Рик Окасек, вече има и аудиовариант.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари