IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шарън Стоун смени попрището – стана художник

25 ноември 2022 10 50

Звездата показа студиото на феновете си

БГНЕС

БГНЕС

Шарън Стоун изненада феновете си в социалните мрежи, започвайки да показва цветни платна в своя профил в Instagram. Първоначално никой не подозираше, че зад странните мацаници стои именно тя. След множество спекулации на кого точно са картините, тя разкри, че отскоро рисува.

„Добре дошли в моето студио“, написа звездата и открехна завесата за мястото, в което твори. Оказва се, че това е просторна стая от нейното имение в Бевърли Хилс.

64-годишната актриса носи бяла риза и къси панталони, държейки палитрата с бои, които използва на фона на приглушена светлина.

„Любов“, „Карта на моите грешки“, „Зима“, „Село Сенека“, са част от имената на картините, създадени от Шарън Стоун през ноември.

Актрисата рисува от миналата година

Не си мислете, че звездата се е запалила по рисуването наскоро. Още през март 2021-а тя показа акварелна картина, над която работи. И добави, че досега за нея това е било хоби, но ще се радва да се превърне в нещо много повече.

Стоун сподели даже, че е използвала четки за грим, за да направи картината „Майката Земя“. Тогава тя коментира още, че се е насочила към акварели в голям мащаб.

Шарън Стоун стана майка за четвърти път

Шарън Стоун изненада феновете със сладко бебе

Шарън Стоун сподели, че 11-месечният ѝ племенник е починал

В началото на месеца Шарън сподели с последователите си, че лекари я притеснили, поставяйки грешна диагноза. Заради болката, с която не може да се справи, тя отишла за второ мнение за фиброиден тумор, който трябва да бъде отстранен.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари