IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джерард Бътлър разкри какво би работил, ако не бе в киното

17 януари 2023 10 40

Желанието му е свързано с негова мечта

БГНЕС

Джерард Бътлър участва в много хитови холивудски продукции. Познаваме го с ролите във филмите „300“, „Код Лондон“, „Пазителите“, „Отстреляй бившата“, „Унищожителят“ и много други.

Наскоро звездата разкри, че ако не се занимава с актьорство, би правил нещо, свързано с негова отдавнашна мечта. Например да бъде съвременен рейнджър в парка.

„... Отивам да работя в национален парк като поземлен комисар или нещо подобно“, казва той пред Page Six по време на премиерата на новия си екшън филм „Твърдо приземяване“.

По думите на Бътлър, той не би живял за постоянно сред природата, но му харесва идеята да бъде сред нея ежедневно – едно чудесно преживяване за всеки човек.

Звездата изтъква, че обожава родината си Шотландия именно заради това, че има страхотна природа.

„Мисля, че това е едно от най-красивите места в света. И често почивките ми са на места като Исландия, в средата на нищото“, обяснява Джерард.

Докато актьорът възхвалява природата на Шотландия, той не е голям привърженик на нейната традиционна кухня. „Имаме някои исторически очарователни ястия, които определено са изживяване за небцето. Но не, мисля, че сме известни с други неща. Знаете ли, ние имаме нашите уискита, имаме нашата музика, нашите гайди, знаете, имаме нашите келти, но французите имат своя кухня. Италианците имат кухня. Не бих казал, че ще бъде първият ни избор да кажем „Хайде да отидем на шотландски ресторант“, ако говорим за невероятна, възхитителна кухня, нали?“, признава той.

Тайната на Джерард Бътлър за стегнато тяло: Режимът 300

Домът на Джерард Бътлър изгоря

На гости у Джерард Бътлър

Пилот – новата роля на Бътлър

На 13 януари екшънът „Твърдо приземяване“ бе пуснат по кината в САЩ. Там холивудската звезда играе пилот на популярна авиокомпания. Той спасява пътниците си от удар от мълния, като каца на остров, на който има война.

Джерард се справя с опасни бунтовници и трябва да се съюзи с убиец, който е бил транспортиран от ФБР.

Само за първите си три дни на екран, филмът оформи челната петица в официалната боксофис класация на САЩ, с по-добри от очакваните приходи от 10 млн. долара, съобщава Investor.bg.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари