IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившата на Кличко, Хейдън Пенетиър, се завърна в киното

23 януари 2023 10 50

Може да гледаме бившата на Кличко в Scream 6

БГНЕС

БГНЕС

Хейдън Пенетиър направи дългоочакваното си завръщане в киното. След като в продължение на няколко години актрисата лекуваше зависимостта си от алкохола и наркотиците, тя отново може да бъде видяна на екран. Става дума за Scream 6, където играе Кърби Рийд.

В официалния трейлър, който бе пуснат на 19 януари, виждаме не само Хейдън, но и звезди като Кортни Кокс и Джена Ортега.

В клипа Пенетиър е с платиненоруса коса, черно поло и кожено яке. Там тя заявява на сестра си: „Ние споделяме определена история. Това не е като всеки друг Ghostface“.

Още в средата на декември миналата година звездата пусна тийзъра за новата си работа и накара феновете да чакат нейното завръщане с нетърпение. Тогава мнозина споделиха в Instagram, че харесват изключително много нейния образ.

Кърби за последно се появи в четвъртата част на „Писък“. След това не я видяхме в петата.

„Ние си казваме „Къде е Кърби?“ Не можахме да я намерим. Тя няма агент. Тя някак беше изчезнала“, казва изпълнителният продуцент Кевин Уилямсън пред Variety. През 2019 г. той разкри, че първоначално не можел да се свърже с актрисата, за да я покани да работят пак заедно.

Освен Хейдън Пенетиър, новите членове на актьорския състав на филма включват Дърмът Мълроуни, Хенри Черни, Самара Уийвинг и Тони Револори.

Хейдън Пенетиър: Отказването от дъщеря ми беше най-трудното решение

Бившата на Кличко се върна при гаджето, което я биеше

Бившата на Кличко разказа за живота без дъщеря им

Актрисата продължава да подкрепя Владимир Кличко

Блондинката, която е бивша приятелка на известния боксьор, го подкрепи още в началото на войната между Украйна и Русия. Тогава тя разкри, че тяхната дъщеря е в безопасност, но не поясни къде точно се намира детето.

Хейдън Пенетиър неведнъж споделя видеа с призиви на Кличко, който след нейното влошено психично здраве и проблемите с алкохола и наркотиците, поема попечителството над момиченцето им.

През 2022 г. актрисата, която не е много активна в социалните мрежи, набира дарения за родната страна на нейния бивш, с който в момента е в приятелски отношения и често чува заради наследницата си.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари