IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Завръщането е факт – Камерън Диас с първи кадри от снимачната площадка

6 март 2023 08 30

Тя снима първия си филм от 2014 година насам

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Камерън Диас буквално се завръща в киното с бясна скорост.

50-годишната актриса беше забелязана на скоростна лодка за снимките на новия си филм – Back in Action в Лондон. Диас носи изцяло черен костюм за нощната сцена, която е заснета във водите на река Темза. Звездата се вози заедно с още един човек, който най-вероятно е координатор по каскади или просто отговаря за сигурността на снимачната площадка.

Предстоящата екшън комедия е продукция на Netflix и ще включва още Джейми Фокс и Глен Клоуз. Това ще бъде първият филм за Камерън Диас от 2014 година насам, когато тя се оттегли от киното, за да се фокусира върху семейството си. През 2016 година Диас сподели пред Наоми Кембъл, че би се върнала към големия екран, ако намери подходящия проект за себе си.

„Чувствам се наистина решена. По принцип гледам да не казвам голяма дума, но този път наистина се чувствам решена“, сподели актрисата пред супермодела. Тогава допълни, че е напълно готова да се завърне отново пред камерата, след като си е починала шест или седем години. Въпреки желанието си, Диас бе категорична, че няма да приеме каквато и да е оферта, а само такава, която ѝ харесва и заради която си заслужава да се отдели от семейството си.

Камерън се оттегли от Холивуд след появата си като г-жа Ханинган в „Ани“ през 2014 година, където си партнира с Джейми Фокс. Същата година на екран се появиха The Other Woman и Sex Tape, като актрисата работеше и като продуцент на ситкома Bad Teacher, базиран на едноименния ѝ филм от 2011 година.

След началото на почивката ѝ от екрана, Диас се омъжи за рокаджията Бенджи Мадън, а през януари 2020 година двамата посрещнаха и първородната си дъщеря Радикс.

През юли 2022 година, дни след обявяването на кино завръщането на актрисата, източник сподели, че Мадън много се радва от този факт. „Самият той я насърчи да направи тази крачка“, разкрива близък до семейството.

Според вътрешният човек, екшън комедията на Netflix е перфектният филмов проект за завръщането на Диас, тъй като тя преди е работила с Фокс и двамата се разбират чудесно. „Тя е отвикнала малко от работата и се притеснява, но на първо място е развълнувана. Готова е да поеме този проект“, казва източникът.

Камерън Диас за завръщането си в киното: Нямам търпение

Камерън Диас: Актьорството не ми липсва

Новината за завръщането на Камерън бе обявена от 55-годишния Фокс, който сподели в социалните мрежи запис от телефонен разговор между двамата. Актьорът се помоли на колежката си да не му се сърди, като я определи като една от най-добрите в бизнеса и единствената, която е искал с него на екран.

„Джейми Фокс, само ти можеш да ме вкараш отново в играта. Нямам търпение да започнем“, отговори му Диас.

Засега Back in Action няма официална премиерна дата, но съдейки по процеса на снимане, най-вероятно ще се появи на екран чак другата година.

За още новини от света на киното и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари