IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас за завръщането си в киното: Нямам търпение

1 юли 2022 11 00

Актрисата излиза от пенсия за нов филм на Netflix

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Камерън Диас реши, че си е починала достатъчно и е готова да се завърне в Холивуд.

След като се отказа от кариерата в името на семейството си, 49-годишната актриса ще се появи до Джейми Фокс в новия филм на Netflix, носещ заглавието „Отново в действие“, който е описван като екшън-комедия. Новината беше потвърдена и от Джейми Фокс, който сподели звукозапис на телефонен разговор между него и Диас.

„Чувствам се развълнувана, но не знам как да го направя, разбираш ли?“, казва актрисата, на което колегата ѝ отговаря „Имам човек на другата линия, който може да ти помогне с това“. Човекът всъщност е Том Брейди, който се завърна към NFL само месец, след като обяви пенсионирането си. Той казва на Диас, че Фокс го е помолил да сподели няколко съвета с нея относно завръщането към кариерата.

Камерън също сподели звукозаписа в историите си в Instagram, пишейки че само Джейми Фокс може да я накара отново да се върне към актьорството. „Нямам търпение. Ще бъде чудесно!“, допълва тя.

Диас, която е омъжена за Бенджи Мадън и има 2-годишна дъщеря Радикс от него, се оттегли от Холивуд след участието си в „Ани“ през 2014 година. В интервю пред Кевин Харт тя заяви, че постепенно е осъзнала, че има аспекти от живота ѝ, до които все още не се е докоснала. Признавайки че обожава актьорството, Диас каза, че би искала да води малко по-прост начин на живот. „Просто искам да контролирам живота си. Искам аз да съставям ежедневната си рутина“, обясни актрисата.

Въпреки че се отказа от Холивуд, Диас все още си спомня с умиление за ролите си от миналото. Миналия месец тя сподели забавно видео, пресъздавайки визия от филма „Ах, тази Мери“ от 1998 година. Клипът също така беше споделен от комика Бенито Скинът, който се появява пред дома на Камерън с вино от нейната марка Avaline, облечен точно като главната героиня от романтичната комедия.

У дома, Диас преглежда стари снимки от филма, след което отива да отвори вратата. Първоначално тя изглежда изненадана от това, което вижда, но малко по-късно се включва във веселбата, облечена в емблематичната червена рокля на Мери и същата прическа като на героинята.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари