IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На прага на 50-те: Камерън Диас разкрива как поддържа форма

11 юни 2022 10 30

Тя сподели за определена диета, която следва

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

На 30 август тази година Камерън Диас ще навърши 50 години, но изглежда така, сякаш току-що навлиза във второто десетилетие от живота си. И това е благодарение на стриктния режим, който актрисата спазва.

Преди няколко дни Диас беше гост в епизод от подкаста на Гуинет Полтроу Goop, където разкри какво точно прави, за да остане във форма. Оказва се, че звездата е фен на периодичното гладуване и споделя, че точно то ѝ е помогнало да възвърне желаната от нея фигура след раждането. Казва, че като майка на 2-годишно дете, понякога си позволява да похапва различни вредни храни, тъй като се влияе от желанията на дъщеря си. Все пак Диас знае кога трябва да спре.

„Правенето на малки почивки те връща отново в играта. Помага ти да бъдеш по-фокусиран в настоящето, да си наясно с това, което казваш и това, което правиш“, казва актрисата пред Daily Mail.

Периодичното гладуване насърчава внимателното хранене и кара хората да ядат само тогава, когато усетят глад. То също така насърчава последователите си да ядат в определени часове от деня. Според Диас, хранителният режим напълно си заслужава да бъде следван. „Той ви помага да осъзнаете точно какво слагате в тялото си“, казва блондинката.

Диас допълва, че внимателно следи и калориите, които приема. „Всички започваме много мотивирани, но е много лесно да се отдалечим страшно много от целта си“, казва тя относно следването на хранителни режими. Именно затова тя е стриктна в спазването на своя план и се чувства по-добре с всеки изминал ден.

Въпреки че е трудно да си представим, че Камерън не изглежда идеално по цял ден, тя казва, че е променила рутината си за красота в началото на 40-те си години. Тогава е започнала да нанася много малко или никакво количество грим. „Гримирах се всеки ден през по-голямата част от живота си, заради работата, и това наистина изтощи кожата ми. Винаги съм имала пъпки“, казва тя пред Гуинет Полтроу. Сега, допълва Диас, харесва лицето си много повече от преди.

Актрисата заяви, че използва един от продуктите на Goop – ексфолиант за лице, но признава, че не почиства лицето си сутрин. Другите козметики, които може да намерите в шкафа ѝ, са олио за лице и ретинол. „Когато стана сутрин, поставям лицето си под душа и пускам водата. Дори не използвам почистващи препарати сутрин“, разкрива Диас.

Камерън Диас е майка на 2-годишната Радикс, която споделя със съпруга си Бенджи Мадън. Въпреки че е най-възрастната майка в кръга от приятели, актрисата споделя, че се чувства благодарна за всичките неща, които може да прави с дъщеря си. „Щастлива съм да достигна тази възраст, щастлива съм да имам тези приятелки, щастлива съм да имам дъщеря, щастлива съм да имам цялата подкрепа в нейното отглеждане“, казва тя пред списание People.

Тя отбелязва, че мисленето ѝ за възрастта се е променило с годините. „Много съм развълнувана. Имам още 50 или 60 години живот. Искам да живея до 110 години, тъй като имам малко дете“, категорична е актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари