IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Силвестър Сталоун: Рисуването е като писането на сценарий

30 март 2023 14 40

Актьорът показа своите картини

БГНЕС

БГНЕС

Силвестър Сталоун показа, че никога не е късно да започнем ново хоби. 76-годишният актьор и режисьор изненада последователите си в Instagram, разкривайки че е започнал да рисува.

В профила си в социалната мрежа звездата показа своите картини. В част от тях образът на Роки Балбоа заема основно място.

„Прекрасното в рисуването е подобно на писането на кратък сценарий. Но вместо думи, вие използвате щрихи и цветове, за да разкажете историята си“, обяснява Сталоун, посочвайки, че е било крайно време да рисува отново.

В галерията на Сталоун се виждат няколко негови произведения, както и че той говори на микрофон пред едно от тях. Най-вероятно наскоро той е събрал творбите си в изложба.

Слай излива чувствата си върху платното

По-късно холивудската звезда показа още от своето творчество и се извини на последователите си за това, че поради формата на Instagram, не може да ги видят в реален размер.

„Всеки трябва да се опита да нарисува това, което чувства!“, съветва Слай.

Вглеждайки се в съвременното изкуство на актьора, ще видим смесване на множество цветове върху по-тъмен фон, надписи, крещящи физиономии, които сякаш навяват хаос и тъжни емоции.

Горд татко – Силвестър Сталоун позира с трите си пораснали дъщери

Силвестър Сталоун за трудната битка на Брус Уилис с болестта

След помирението: Силвестър Сталоун разкри как се чувствал без жена си

Една от картините показва абстрактна версия на лицето на актьора, включително няколко различни циферблата на часовника с думата „Civil“ в черно. На друга пък виждаме две очи с черна ивица между тях. На нея има надпис: „Трябва да започнем отново и отново“. Следваща пък ни показва гола жена на корицата на списание Life.

Изцапал ръката си с различни бои, Силвестър Сталоун позира с четките, подпрял главата си, гледайки замислено.

Актьорът, който заедно със семейството си снима риалити сериал за Paramount Plus, не разкрива къде точно могат да се видят картините му. Неговите почитатели се надяват в него да видим повече от въпросното му хоби.

„Много неща ме завладяха, но победих мечтите и стремежите си. Сега е тяхното време“, разказа чичо Слай за новите начинания на своите дъщери, сред които е и марката кафе, която те пуснаха миналия месец.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари