IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След години прекъсване - Киану Рийвс се качи отново на музикалната сцена 

29 май 2023 17 50

С групата си Dogstar работи по нова музика

БГНЕС

БГНЕС

Киану Рийвс се събра с момчетата от своята рок група. След години прекъсване и отдаване изцяло на кариерата в киното, холивудската звезда излезе отново на сцена заедно с момчетата от Dogstar. 

През изминалия уикенд посетителите на музикалния фестивал BottleRock Napa Valley вдигнали бурни аплодисменити за групата със звездно участие, която ги зарадвала със своите изпълнения. 

Рийвс  се радвал изключително много да свири с бас китарата си в ръка, партнирайки си с китариста/вокалист Брет Домроуз и барабаниста Робърт Мейлхаус. 

По данни на Daily Mail Киану не е имал общо изпълнение с гръндж рок групата от повече от две десетилетия. Но по всичко личи, че тяхната изява няма да е последната за годината. 

Освен любимите на мнозина стари парчета, групата изпълнила и някои нови. Те ще влязат в техния предстоящ албум - трети поред. 

Киану и колегите му работят над новия си проект 

Още в началото на май стана ясно, че музикантите от Dogstar пишат нова музика след близо 23 години прекъсване. Триото потвърди официално новината в Instagram. 

Припомняме, че последният албум на бандата - Happy Ending, бе пуснат на пазара през 2003. И ето, че след толкова дълго време Рийвс, Домроуз и Мейлхаус имат какво още да покажат на своите верни фенове. 

Очаква се момчетата да заснемат музикален видеоклип за първия си реюнион сингъл.

„Нямамe търпение да споделим новата ни музика с всички. Това е най-удовлетворяващата и смислена група песни, които някога сме правили. Благодарим още веднъж, че бяхте толкова търпеливи с нас. Ние наистина имаме най-добрите, най-верните фенове“, пише в официалното им съобще по повод тяхното събиране. 

Любимецът на всички Киану Рийвс разтопи сърцата след среща с 9-годишен фен    

Матю Пери с извинение към Киану Рийвс

Запечатано с целувка – Киану Рийвс и Александра Грант с рядка проява на нежност

Dogstar е създадена през 1991 г.

Оттогава до 2002 г, когато тримата приятели се разделят, те издават два студийни албума. 

Любопитен факт е, че групата става реалност след една случайна среща между Рийвс и Мейлхаус в супермаркет през 1991 г. Барабанистът-перкусионист носел пуловер на Детройт Ред Уингс. Това привлякло вниманието на актьора, който е запален фен на хокея. И така двамата се заговорили. И от спорта стигнали до страстта си към музиката. 

За още новини от света на звездите, модата и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари