IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуейн Джонсън – Скалата се завръща във франчайза „Бързи и яростни“

6 юни 2023 09 00

Героят му Люк Хобс ще се срещне с Данте на Джейсън Момоа

Снимка: БГНЕС

Десетият „Бързи и яростни“ успя да набере скорост в боксофиса и вече се готви новият 11-и епизод, за който се говори, че в него отново ще се включи Дуейн Джонсън – Скалата.

Той отново ще се превърне в Люк Хобс, въпреки че преди време беше твърдо убеден, че никога повече няма да играе във франчайза.

В последната част Вин Дизел и компания се изправят срещу злодей на име Данте, изпълнен от Джейсън Момоа. Именно това попълнение се оказва едно от най-интересните, според зрители и специалисти.

Джонсън няма да действа само като герой, но и като продуцент на новия проект заедно с Вин Дизел. Скалата също така намекна, че неговият герой Хобс ще има сблъсък с Данте: „Ако сте си мислили, че „Скалата“ срещу „Stone Cold“ Стив Остин начело на WrestleManias беше разтърсващо, то вижте сблъсъка между Данте и Хобс“. С тези думи Скалата припомни за времето, когато работеше като кечист.

За първи път звездата от „Черният Адам“ се появи в „Бързи и яростни“ в петата част на продукцията.

Вече се заговори, че Universal Pictures са започнали работа по новия филм, в който Хобс ще бъде нещо като „мост“ между „Бързи и яростни 10“ и „Бързи и яростни 10 част 2“.

Припомняме, че през 2017 г. между Дизел и Джонсън имаше спор, поради различни възгледи за продължаването на продукцията. Скалата дори заяви пред CNN, че „няма да се върне във франчайза“.

„Миналото лято Вин и аз оставихме цялото минало зад гърба си. Ще се ръководим от братство и решителност и винаги ще се грижим за франчайза, героите и феновете, които обичаме. Изградих кариерата си на принципа „зрителят е с предимство“, каза обаче сега Джонсън.

Подробности за събитията не бяха разкрити, освен че новият филм ще свърже събитията от току-що излезлия „Бързи и яростни 10“ и предстоящия „Яростни 10: Част 2“.

Дизел също заяви, че не е готов да сложи край на франчайза. Очаква се новият епизод да е готов през 2025 г.

За още новини от света на звездите, киното и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари