IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралското семейство забранило част от репликите на Меган Маркъл в "Костюмари"

3 септември 2023 10 30

От Лондон не давали на актрисата да изрича определена дума

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди да бъде херцогиня на Съсекс, Меган Маркъл беше Рейчъл Зейн в сериала "Костюмари". Момиче, което се опитва да пробие в правния свят, без да разчита на името и помощта на известния си баща. Зейн си печели фенове както в кантората, така и пред телевизора заради своята остроумност, отдаденост на професията и желание за успех. А Меган Маркъл се изстрелва до световна слава. 

Приключението на Маркъл в Холивуд обаче трябва да приключи, когато тя среща принц Хари. По законите на кралското семейство, тя трябва да се откаже от всякакви странични дейности, за да може да се фокусира върху кралските си задължения и благотворителните организации. Меган не се поколебава, като напуска "Костюмари" и се превръща в работещ член на кралското семейство. Тази история обаче не продължава дълго, като само две години след свтбата с Хари, през май 2018-а, актрисата и принцът напускат Лондон и се отказват от привилегиите на кралски особи. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Семейство Съсекс се местят първо в Канада, след това заживяват в Америка заедно със сина си Арчи. Година по-късно става ясно, че Меган е бременна с второ дете - дъщеря, която се кръщава Лилибет Даяна в чест на кралица Елизабет и принцеса Даяна. До този момент отношенията между кралското семейство и Меган и Хари са доста турболентни, като двете страни не си говорят и не обмислят помирение. 

Сега, когато Маркъл има право да работи каквото си иска, тя обмисля завръщане в Холивуд, което върна феновете в ерата й на "Костюмари". Интересни детайли от процеса на снимки започват да излизат на бял свят, включително и за намесата на кралското семейство в сценария. Въпреки че поредицата приключва през 2019 година, това лято счупи рекордите по гледаемост на Netflix през юни. 

В интервю за The Hollywood Reporter, създателят на сериала, Арън Корш, твърди, че е бил посъветван да не използва думата poppycock, което означава "глупости" или "дрън-дрън", когато пише репликите на Меган. Той казва, че изразът се използва като вътрешна шега с тъстовете му и е смятал да я включи в речника на Рейчъл Зейн. Маркъл е трябвало да каже думата в разговор със съпруга си Майк Рос, изигран от Патрик Дж. Адамс. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

"В един от епизодите Майк и Рейчъл имат момент, в който исках да включа нещо специално за тъстовете ми. Тя трябваше да каже "Семейството ми би казало глупости". Кралското семейство обаче не ми позволи да включа думата в сценария. Не искаха Меган да изрича подобни неща", казва Корш пред изданието. Допълва, че най-вероятно кралските особи не са искали някой да изреже сцената и да остави само думата cock, която се превежда като мъжки полов член. "Трябваше да сменя всичко, но това никак не ми хареса, защото защото вече бях казал на тъстовете ми, че шегата ще бъде включена в епизода", спомня си още Корш. 

Меган Маркъл ще разкрие недостатъците на Хари в нова книга

Нов провал: Проектите на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix са спрени, заради стачката на сценаристите

Експерт: Меган Маркъл отиде твърде далеч с драмата с кралското семейство

56-годишният продуцент казва, че няма представа как кралското семейство се е сдобило със сценария. "Бях наясно, че четат сценариите, защото получавах обратна връзка, но не помня точния процес, по който се сдобиха с тях", казва Корш и уточнява, че промяната на сценария не е дошла от Меган. 

"Не, не ми се обади Меган. Не помня кой беше. Може да е бил режисьорката по това време или нейният агент. Който и да беше обаче, не им харесваше да кажат всичко това", казва продуцентът. Той все пак е проявил разбиране към вестоносеца, защото е осъзнал, че неговата роля също не е толкова лесна и дори заслужава съчувствие. "Работата е там, че не смятах, че някой може да направи подобно нещо. Хората са луди", категоричен е Корш.

Арън е поканен на сватбата на Меган и Хари през май 2018 година в цървката "Свети Георги" в Уиндзор. Сред гостите бяха също част от актьорите от "Костюмари", включително Сара Рафърти, Рик Хофман, Гейбриъл Махт, Джина Торес, Абигейл Спенсър, Джасинда Брет и Патрик Дж. Адамс. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари