IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Турнето на Мадона – 4 деца, 8 овлажнителя за въздух, 3 подвижни фитнеса

17 октомври 2023 10 30

Изпълнителката започна обиколката си с концерт в Лондон

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дългоочакваното турне на Мадона най-накрая започна след дълго отлагане и няколко отменени дати. 

След като отложи началото на концертите си, 65-годишната Кралица на попа превзе Лондон с шест разпродадени изпълнения в зала O2 Arena. Мадона направи наелектризиращо участие в продължение на 2 часа, което изправи на крака цялата 20-хилядна публика, която аплодираше, пееше и танцуваше през цялото време.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Всичко започна с Nothing Really Matters, след което последва изпълнение на Everybody и Into the Groove. Въпреки техническите проблеми на сцената, Мадона не разочарова феновете, след като разказа малко истории от младостта си, докато екипът се справи с 10-минутната непредвидена почивка. „Бях в първата си банда... бях разорена, бях гладна и не печелех никакви пари, но все пак виждах светлото бъдеще“, спомня си Мадона, допълвайки че дори е нямала възможност да се изкъпе за дълъг период от време. 

„Всъщност излизах с мъже, които имаха бани и вани, след което ги питах дали живеят сами и те отговаряха положително. След това ги питах дали имат вана или душ, а те ме гледаха странно. Предлагах им да излезем на вечеря, след което да се изкъпя у тях“, разказва звездата. 

След като техническият проблем беше оправен, Мадона се завърна към изпълненията си, танцувайки и пеейки над 40 от най-големите си хитове, включително Like a Prayer, Crazy for You, Justify My Love и Ray of Light. В един момент тя отправи специално послание към дъщеря си, Лурдес Леон, която в събота навърши 27 години, молейки цялата публика да изпее песента Little Star

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Мадона също така не пропусна да изкаже мнението си по конфликта Израел-Палестина, казвайки че в момента има много болезнени неща, които се случват по света, които са трудни за гледане. 

„Къса ми се сърцето, когато виждам как страдат деца, тийнейджъри, възрастни хора. Всичко това ми разбива сърцето. Сигурна съм, че и вие се чувствате по този начин. Но въпреки че сърцата ни са разбити, това не трябва да сломява духа ни. Ние можем да направим разлика в света с нашите действия всеки ден. Не се опитвам да ви поучавам, но всички заедно сме по-силни... можем да се обединим за един свят на светлина и любов“, каза Мадона. 

Изпълнителката също така зачекна темата за трудната си година, която включваше внезапна хоспитализация през лятото заради сериозна бактериална инфекция. 

„Не мислех, че ще оцелея. Нито пък лекарите ми. Точно заради това се събудих, заобиколена от всичките си деца. Забравих пет години от живота ми, или от смъртта ми, не знаех къде се намирам. Но ангелите ме защитаваха и децата ми бяха там. А децата ми винаги ме спасяват“, каза тя. Мадона е майка на Лурдес, 23-годишния Роко, 18-годишния Давид, 17-годишната Мърси и 11-годишните близнаци Стела и Естер. „Ако искате да знаете тайната ми и как успях да оцелея, си казах, че трябва да съм жива заради децата си. Трябва да оцелея заради тях“. 

@brummymummy40 Madonna celebration tour 2023 - Lourdes & Mercy #madonna #madonnacelebrationtour2023 #madonnacelebration #londono2 #lourdes #mercy #concert #firstnight #fyp #foryoupage #vlog ♬ original sound - Brummymummy40

По време на концерта Мадона изведе на сцената именно децата си, за да покаже колко е силна връзката ѝ с тях. Мърси свиреше на пиано по време на Bad Girl, Естер беше диджей и танцуваше с майка си на Vogue, Стела се появи на сцената по време на Don't Tell Me, а Давид свиреше на китара по време на Mother and Father. 

Мадона се завръща на сцената след бактериалната инфекция

Мадона се чувства „щастлива, че е жива“ след здравословните проблеми

Мадона преустанови световното си турне, в интензивно отделение е

Разбира се, шоуто не премина без традиционните за Мадона скандални изпълнения, като на сцената се качиха и голи танцьори, изпълнителката смени няколко тоалета, имаше въздушни изпълнения и много други. Кралицата на попа също така отдаде почит на всички починали от СПИН, включително Фреди Меркюри, изпълнявайки песента Live to Tell. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?????? ???????? (@jstamenov)

Според представители на Мадона, тя сменя по 17 визии на концерт, които са вдъхновени от албумите и визиите ѝ през годините. Изпълнителката пътува с три мобилни фитнеса, осем овлажнителя за въздух и трима физиотерапевти, които да ѝ помагат да се възстановява след концертите. 

Разпродадените шоута в Лондон са първата спирка от световното турне на Мадона, което се състои от 78 концерта в Европа и Северна Америка, продължавайки до април 2024 година. Последният концерт ще бъде в Ню Йорк. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари