IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън идва за първи път в България през 2024 година

20 октомври 2023 11 00

Британският изпълнител включи страната ни в световното си турне

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Голямата звезда Ед Шийрън идва в България през следващата година и ще представи пред родната публика супер успешното си „+ - = ÷ x“ Mathematics турне.

Концертът ще бъде на стадион „Васил Левски“ в София на 31 август, събота.

Билетите влизат в официална продажба в 10:00 ч. на 26 октомври, четвъртък, на www.ticketstation.bg – единствения оторизиран сайт за продажба на билети за концерта за България.

@festteambg ? София! @Ed Sheeran идва за концерт от своето Mathematics турне за пръв път в България на Стадион "Васил Левски" на 31 август! ? Билетите влизат в продажба от 10:00 на 26 октомври само на ticketstation.bg. Влез нa edsheeran.ticketstation.bg за повече информация. #edsheeran #mathematicstour #bulgaria #sofia #concert #music ♬ original sound - Fest Team

За улеснение на покупката и за да се избегнат опашки и спекулативни сделки, организаторът Fest Team препоръчва всички фенове да въведат данните си предварително на edsheeran.ticketstation.bg. Страницата ще бъде активна от днес, 20 октомври в 12:00 до 25 октомври в 23:59 ч.

Новините идват непосредствено след супер успешното му турне в САЩ, където Ед постави множество рекорди по посещаемост, включително – на стадион SoFi в Лос Анджелис и стадион MetLife в Ню Джърси, като на последния – артистът направи рекорд по най-голяма посещаемост на концерт в САЩ за един ден в историята!

Само през тази година Шийрън издаде два албума – „-ʼ (Substract) и Autumn Variations, като и двата достигнаха до №1 в целия свят. И двата албума, дело на работата на Шийрън с Аарон Деснър от The National, получиха изключително позитивни отзиви от критиката и публиката.

За още новини от света на звездите и музиката последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари