IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян създава поредица за Елизабет Тейлър

31 януари 2024 08 40

Риалити звездата е последният човек, който интервюира покойната актриса

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Ким Кардашян се подготвя да разкаже историята на легендарната холивудска актриса Елизабет Тейлър. 

В официално съобщение, направено в понеделник, BBC Arts обявиха, че са приели поръчка за документален филм от три части от продуцентската компания Passion Pictures. Според изданието, 43-годишната Кардашян ще бъде изпълнителен продуцент на сериала, който е с работно заглавие „Елизабет Тейлър: Бунтарската суперзвезда“. Към екипа от продуценти се присъединяват още Кари Лиа и Хамиш Фъргюсън. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TheWrap (@thewrap)

„Елизабет Тейлър винаги е била себе си, истински боец. Тя е доказателство, че можете да продължите да се развивате и променяте и да имате различни глави в живота си – и тя проправи пътя за всички нас, които дойдохме след нея“, казва Кардашян за покойната носителка на „Оскар“. 

Поредицата ще включва ексклузивен достъп до онези, които са познавали Тейлър най-добре, включително членове на семейството, приятели и колеги от цялата ѝ звездна кариера. Също така ще отведе зрителите на едно трансформиращо пътуване, показващо как Тейлър се превръща от дете звезда в най-високоплатената актриса в света и ще представи нов поглед към нейната история чрез нечувани досега аудиозаписи, интервюта и невиждани телевизионни кадри. 

Кардашян е включена в поредицата, защото тя е човекът, който провежда последното интервю преди смъртта на Елизабет Тейлър на 23 март 2011 година. 79-годишната тогава актриса умира от сърдечна недостатъчност. 

Тейлър се появява в първия си филм, комедията There's One Born Every Minute през 1942 година, когато е едва на 9 години. През дългата си десетилетна кариера тя е номинирана за „Оскар“ в категорията за най-добра актриса пет пъти и печели отличието два пъти – през 1961 година за изпълнението си в драмата Butterfield 8 и отново през 1967 година за ролята си в Who's Afraid of Virginia Wolf?. 

Ким Кардашян показа гардероба си за чанти – съдържанието му е на стойност 400 хиляди долара!

Ким Кардашян смени скъпата си чанта Birkin с хартиен плик за хранителни стоки

Но личният живот на Тейлър беше също толкова интересен за обществеността, колкото успешната ѝ кариера. Тя беше омъжена осем пъти за седем различни мъже, като по същото време се бореше със зависимостта. 

В изявлението си за предстоящия сериал от BBC Arts обещават, че той ще отдаде на актрисата необходимото уважение, което тя заслужава, във всичките ѝ превъплъщения – като актриса, бунтарка, бизнесдама и активист – за да разкрие как Тейлър създава образа на съвременната знаменитост. 

До този момент няма официална дата за премиерата на сериала, но работата по него е започната. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook  

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари