IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян показа гардероба си за чанти – съдържанието му е на стойност 400 хиляди долара!

24 януари 2024 17 50

Риалити звездата демонстрира впечатляващата си колекция чанти на Balenciaga

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян се похвали, че притежава 129 чанти на бранда Balenciaga, докато позира в гардеробната си за чанти, чието съдържание се оценява на 400 хиляди долара.

Във вторник Ким отвори вратите на имението си в Hidden Hills, Калифорния, което пък струва цели 60 милиона долара, за да покаже своята огромна и впечатляваща колекция от дамски чанти.

43-годишната риалити звезда се появи в черен корсет без презрамки, прилепнал черен клин и ботуши, докато позираше в голямата стая сред множество рафтове и вградено осветление на тавана. Във въпросното видео, споделено в нейния Instagram профил, бившата съпруга на Кание Уест споделя, че има общо около 130 чанти на модния бранд.

Ким изглежда доста развълнувана и щастлива, когато осъзнава колко много чанти има всъщност. на базираната в Париж марка, която стартира преди повече от 100 години в Испания.

Всяка чанта струва около 3000 долара, тоест ако тя има 129 или 130 чанти, това означава, че в стаята ѝ има аксесоари на стойност почти 400 хиляди долара, като това е приблизително средната цена на къща в Съединените щати.

До снимките си в гардеробната Ким е написала: „Balenciaga #closetcampaign @inezandvanoodt“, намеквайки за своята нова рекламна кампания за модния бранд. Това се случва дни след като тя беше критикувана от феновете, след като разкри, че е станала посланик на Balenciaga, една година след като марката се сблъска с противоречия за реклама, включваща деца и BDSM артикули в едно.

Звездата обяви партньорството си с лейбъла, ръководен от творческия директор Демна Гвасалия, в понеделник.

Майката на четири деца преди това отказа да прекъсне връзките си с модната къща, но каза, че е „разтърсена и отвратена“ от изображенията, които предизвикаха остри реакции срещу марката.

След като обяви новото си партньорство, много фенове останаха разочаровани от решението ѝ и отвърнаха на изявлението ѝ, в което тя написа, че връзката ѝ с марката е изградена върху „ангажимент да прави това, което е правилно“.

„От всички марки тя трябваше да избере тази с твърдения за насилие над деца. Дори не съм изненадан, но…“, написа един човек, докато друг я нарече „лицемерка“, добавяйки: „Парите са всичко, което има значение за нея“. Друг човек обвини Ким, че „е изхвърлила морала си през прозореца“ за пари. 

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари