IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп се завръща в „Карибски пирати 6“?

13 февруари 2024 15 00

Поредицата беше спряна след скандала с Амбър Хърд

Снимка: БГНЕС

Джони Деп може да участва в снимките на шестата част от филма „Карибски пирати“. Вече обаче може да не влезе в емблематичната роля на капитан Джак Спароу.

Според вътрешен човек от филмовата индустрия, студиото на Disney обмисля да върне актьора във франчайза, но не като главен герой. Деп вероятно ще се появи във филма като второстепенен герой. „Главният герой ще бъде хаитянка“, каза източникът.

Между другото, участието на Джони Деп в новите части на „Карибски пирати“ беше поставено под въпрос след началото на дългата и много неприятна съдебна битка на актьора с бившата му съпруга Амбър Хърд.

Тя го обвини в малтретиране и домашно насилие. В крайна сметка обаче актрисата не успя да докаже на журито истинността на твърденията си относно бившия си съпруг.

Репутацията на Деп обаче пострада значително през годините. Продуценти и режисьори отказаха да работят с него до съдебната присъда. Сега Джони постепенно се завръща на екраните. Първата му голяма роля беше в европейски филм. Той влезе в образа на крал Луи XV във филма „Графиня дьо Бари“, който откри фестивала в Кан миналата година.

Именно във Франция Джони Деп коментира и бойкотирането си в Холивуд. През това време се заговори и че продуцентът на „Карибски пирати“ Джери Брукхаймър се готви да поднови франчайза, но допълни, че „ на този етап“ Деп не е включен в проекта.

Джони е номиниран за „Оскар“ за ролята на симпатичния пират Джак Спароу. Това стана за първата част „Карибски пирати: Проклятието на черната перла“ от 2003 г. Продълженията се появиха през 2006, 2007, 2011 и 2017 г.

Амбър Хърд също претърпя спад в кариерата си като във втората част на „Аквамен“ ролята ѝ е значително по-малка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари