IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм на вечеря преди Оскарите

11 март 2024 14 40

Двамата имат вечерна среща на Saint Laurent

Снимка: БГНЕС

Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм започнаха уикенда на Оскарите с романтична среща. 43-годишният Тейтъм и 35-годишната Кравиц присъстваха на вечерята и партито на Saint Laurent преди Оскарите в петък вечер в Лос Анджелис в координирани черни тоалети.

Звездата от „Професия стриптийзьор“ изглеждаше стилно в изцяло черния си костюм, докато Кравиц се изявяваше до него в шикозна черна рокля с дължина до пода. Роклята беше с прозрачна пола, която показваше краката ѝ, предава People.

Двойката позира заедно с Доминик Сеса и Шарън Стоун на събитието, за което луксозната модна марка си партнира с Vanity Fair и NBCUniversal, за да отпразнува  „Опенхаймер“, който е най-номинираният филм на наградите „Оскар“ тази година.

Гостите, сред които Сеса и Гуинет Полтроу, следваха изцяло черната тема на вечерта, докато 64-годишната Стоун се открояваше с кафяво кожено яке върху черен чорапогащник.

Присъстваха също така Килиън Мърфи, Робърт Дауни-младши, Кейси Афлек, Хейли Бийбър, Джон Хам, Доналд Глоувър и Салма Хайек.

Тейтъм и Кравиц, които имат романтична връзка от 2021 г., се сгодиха през октомври 2023 г.

Той участва в предстоящия трилър Blink Twice, режисиран от Кравиц. През януари тя сподели снимка в Instagram, на която позира заедно с годеника си на снимачната площадка, за да обяви, че филмът ще излезе на 23 август.

Кравиц често подкрепя Saint Laurent и наскоро беше забелязана на ревюто на марката по време на Седмицата на модата в Париж, на което беше представена колекцията есен/зима 2024 г.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари