IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще се смеем с Калоянчев и Урумов с „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ по Bulgaria ON AIR

24 април 2024 14 55

И отново ще видим, че героят на Алеко Константинов още живее между нас

Ще се смеем с Калоянчев и Урумов с „Ганьо Балкански се завърна от Европа“ по Bulgaria ON AIR

Доста носталгична и емоционална ще бъде великденската програма на националната политематична телевизия Bulgaria ON AIR по време на предстоящите светли празници. Bulgaria ON AIR ще осигури много забавление и качествена кинопрограма за цялото семейство, предлагайки популярни сериали и игрални филми от разнообразни жанрове.

От 30 април до 3 май от 19:30 часа зрителите ще могат да се насладят на 4-те серии на българският телевизионен игрален филм „Ганьо Балкански се завърна от Европа“. Комедийният сериал, създаден по фейлетоните на Алеко Константинов, е доста актуален и до днес.

Ганьо2

След 14-годишно следване в чужбина синът на Ганьо Балкански се връща в родината си, защото „келепирът се е изместил насам“ и изумява всички с арогантността и безочието си. „Ти ме надмина, бе“, възкликва Бай Ганьо, наблюдавайки хамелеонското поведение на своя наследник.

След като се завръща, Ганьо Балкански се среща с приятелите на баща си, от които разбира, че Бай Ганьо е оставил много невърнати заеми. Докато си чакат парите, приятелите се наливат в кръчмата, а единствената им дейност е основаното от тях Дружество за борба с алкохола – „Въздържание“.

Ганьо Балкански решава да използва това дружество за свои цели – организиране на благотворителна акция за набиране на средства за борба с алкохолизма. Под това прикритие хитрият Ганьо мисли да събере достатъчно средства, за да се включи в политиката.

Ганьо

Приятелите на баща му с удоволствие подкрепят начинанието като мислят, че така ще си върнат парите. Чрез изнудване и заплахи в акцията са включени доста богати хора. Средствата са събрани, а приятелите – излъгани.

Освен легендарният комик Георги Калоянчев и емблематичните звезди на българското кино Стефан Данаилов и Стефан Мавродиев, в сериала участват още безспорните таланти Николай Урумов, Иван Григоров, Калин Арсов, Никола Рударов, Албена Михова и др.

Продукцията е по сценарий на Юрий Дачев и Иван Ничев, режисьор е Иван Ничев, а музиката е на Стефан Димитров!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари