IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Джесика Паркър сподели първа снимка от новия сезон на "И просто ей така"

13 май 2024 08 40

Феновете не оцениха тоалета ѝ подобаващо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сара Джесика Паркър е готова за новия сезон на "И просто ей така" - продължението на известния сериал "Сексът и градът". В социалните мрежи се появи първият кадър от снимките, но всъщност феновете не оцениха добре видяното.

Сериалът "Сексът и градът" се завръща за трети сезон - и за предстоящите епизоди вече се говори в града.

Оригиналният сериал, който се излъчваше по HBO от 1998 до 2004 г., се фокусираше върху Кари (Сара Джесика Паркър) и нейните срещи в Ню Йорк заедно с приятелките ѝ Шарлот (Кристин Дейвис), Миранда Хобс (Синтия Никсън) и Саманта (Ким Катрал). Сексът и градът се разшири в два филма, преди Макс да възроди сериала през декември 2021 г.

Оттогава зрителите говорят за "И просто ей така" по много причини. От убийството на Тузара (Крис Нот) в премиерата на сериала до отсъствието на Саманта и раздялата на Миранда и Стив, феновете на "Сексът и градът" не са във възторг от всички промени, които се случват на екрана.

Междувременно шоурънърът Майкъл Патрик Кинг застана зад решението на сериала "Макс" да предприеме големи промени.

"Направихме нещо, което беше трудно да се направи, а именно взехме нещо познато и го направихме ново", казва Кинг пред Variety през февруари 2022 г. "За добро и за лошо."

Кинг претегля някои от реакциите, които е видял в социалните медии, като добавя: "Наблюдавам в макро, а не в микро план. Наблюдавам в барабанните удари: "Това е най-доброто нещо, което съм виждал! Това е най-лошото нещо, което някога съм виждал. Всички те трябва да бъдат убити! Не мога да живея без тях. Дрехите са ужасни, дрехите са страхотни". Не се интересувам от дребнавостите на всичко."

Въпреки че е подновен за трети сезон през август 2023 г., зрителите ще трябва да почакат малко за повече епизоди. Решението дойде, след като WGA и SAG-AFTRA стачкуваха в рамките на индивидуални трудови спорове с Алианса на филмовите и телевизионните продуценти.

Двойните стачки бяха разрешени до края на годината, но премиерната дата на "И точно така" беше отложена за 2025 г.

По време на финала на втория сезон, излъчен през август 2023 г., Кари и Ейдън (Джон Корбет) се разделят, след като за трети път подновяват романтичната си връзка. Оставаше във въздуха дали Кери и Ейдън ще се съберат отново, след като синовете му пораснат. Независимо от раздялата, Кари се изнесе от емблематичния си апартамент в ново пространство с котка.

Междувременно Миранда се помири със Стив (Дейвид Айгенбърг) и двамата се съгласиха да бъдат приятели след развода си. По-късно тя пресече пътя си с неотдавнашния бивш Че Диас (Сара Рамирес) и бившата двойка също стигна до по-добро място.

Въпреки протестите на феновете, Сара Джесика Паркър не отказа ролята. Актрисата потвърди участието си в проекта, като публикува снимка в образа на Кари Брадшоу. В новия кадър актрисата се появи в розова пола и риза в цвят мента. Тя допълни визията си с бяла чанта и обувки на висок ток.

„Няма нищо, което състарява една жена повече от това да се опитва да се облича и държи така, както го е правила преди двадесет и няколко години“, „Никой не иска да види 59-годишната Кари, която е остаряла зле с пачка“, „Да, това беше много сладка и сладка преди 26 години, а сега е време най-накрая да порасна“, „Мисля, че самата Кари не би се облякла така днес: времената се промениха, както и модата“, коментират потребителите.

Но какво ще стане с героинята ѝ и с Ейдън? След дългоочакваното му завръщане зрителите бяха шокирани да разберат, че той няма да присъства постоянно в хитовия сериал. На финала на сезон 2 Ейдън се завърна у дома във Вирджиния, където живееше с тримата си синове тийнейджъри, след като най-малкото му дете попадна в автомобилна катастрофа. Ейдън помоли Кери да го изчака да се върне за постоянно в Ню Йорк - след пет години.

"Сега Ейдън вярва, че лошите неща се случват, когато той не е там", казва Кинг по време на епизода от август 2024 г. на съпътстващия подкаст на AJLT. "Той признава на (Кари), че всъщност той е домът за тези три момчета - и това е, което той винаги е бил".

Ейдън и Кари прекарват нощта заедно преди заминаването му, но не е ясно как ще изглежда бъдещето им в следващите сезони.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари