IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бабата на Кулагин с инсулт заради шоуто

18 октомври 2018 10 40

Гримьорът решен да съди някои от съквартирантите

Снимка: Кадър от Нова тв

Снимка: Кадър от Нова тв

След като бе изгонен от предаването „VIP Brother“, Валентин Кулагин узна, че баба му, от която е отгледан, е преживяла микроинсулт. Гримьорът, който се оказа най-трънливото предизвикателство за съквартирантите, явно е повлиял на емоциите и на своята баба. „Баба ми е получила микроинсулт. Това се е случи, докато гледа един от епизодите на „Вип Брадър“ и отношението на съквартирантите към мен.

От няколко години тя е инвалид първа група, но видяното по телевизията я е разстроило ужасно и сега състоянието ѝ не е добро. Възможно най-скоро ще пътувам, за да я видя. Тя и майка ми са хората, които най-много обичам…“, сподели Валенти Кулагин пред „България днес“.

Кулагин дори се готви да заведе дело срещу някои от съквартирантите в шоуто, но ще си даде време да се възстанови физически от преживяното. „Без храна мога да издържа, но бес сън бях на ръба на силите си, умората ми натежа“.

По думите му цялото му тяло било в травми, но благодарение на желязната си психика никой не е могъл да го пречупи.

„Превъзхождам ги (съквартирантите) интелектуално, а и в човешки план. През живота си съм виждал какви ли не хора, но такива зверове – никога!„Единствените, от които останал доволен гримьорът са продуцентите, които се държали професионално и изпълнили всичките предварителни уговорки.

Гримьорът коментира и конфликтът с Ваня Костова.„От излъченото се видя колко пъти ме удари в главата и през лицето с шише вода. Решен съм да си вадя медицински свидетелства, нищо чудно да ми потрябват. Първи не съм посегнал на никого, това е в тотален разрез с мен. Не съм посягал на Ваня Костова, подадох ѝ скилидка чесън“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари