IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Емили и Джон – успешни, влюбени и очарователни

24 декември 2018 07 00

Блънт и Кразински са обявени за холивудската двойка на годината

Снимка: The Hollywood Reporter

Снимка: The Hollywood Reporter

Емили Блънт и съпругът ѝ Джон Кразински са обявени за холивудската двойка на годината в последния брой на списание „The Hollywood Reporter“. Двамата позират в очарователна фотосесия за изданието, а в интервюто говорят за последните си кинопроекти, които са супер успешни и за двамата.

Емили е звезда в новата версия на „Мери Попинз“, двамата с Джон участват в лентата „Нито звук“, която предизвика огромен интерес, тъй като в нея няма почти никакъв диалог, но предлага увлекателно изживяване за зрителите. 

Кразински разказва, че е бил изненадан, когато жена му, с която имат две дъщери Хейзъл и Вайълет, го кани да участват заедно във въпросния филм на ужасите. 

„Нито звук“ разказва историята на четиричленно семейство, което трябва да живее живота си в пълна тишина, защото мистериозни същества заплашват оцеляването им. 

„Все едно ми предложи брак“, казва той за Блънт, която му предлага да играят заедно в лентата, а той да бъде режисьор на проекта. „Това беше един от най-големите моменти в кариерата ми. Изкрещях: „Да!“, спомня си той.

Кадър от общия филм на семейството – „Нито звук“

Тя пък си спомня: „Не можех да си представя мисълта да позволя на някой друг да изиграе ролята, след като прочетох сценария.“

Емили разказва, че не е искала да пропусне възможността да застане пред камерата редом до съпруга си, специално в този филм и за целта се е противопоставила на строгата си дисциплина по отношение на работната си програма.

„Аз си имам правило да почивам минимум пет месеца между проектите, в които участвам, а когато се появи сценарият за „Тихо място“ точно бях поела ангажимент за „Мери Попинз се завръща!“ – обяснява тя.

„Наруших правилото си само заради Джон.“

Блънт в дългоочакваното завръщане на Мери Попинз

Вижте снимките на Емили и Джон в галерията ни! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари