IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови обвинения за секс тормоз срещу режисьора на „Бохемска рапсодия“

25 януари 2019 06 50

Брайън Сингър е обвинен в интимничене с непълнолетни

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Брайън Сингър, режисьорът на номинирания за награда „Оскар“ филм „Бохемска рапсодия“, е обвинен в сексуално насилие над малолетни. Разкритията направи сп. „Атлантик“ след 12-месечно разследване и описва историите на четири предполагаеми жертви.

Те твърдят, че били съблазнявани от Сингър, докато били малолетни. Три от четирите жертви на насилие са пожелали анонимност. Виктор Валдовинос застава с името си и твърди, че е бил задирян от Сингър на снимачната площадка на излезлия по екраните през 1998 г. филм „Прилежен ученик“, когато бил в 7-ми клас.

В свое изявление, разгласено от адвоката му, Сингър отхвърли обвиненията и увери, че хомофобската по дух статия в „Атлантик“ е опит да се извлече полза от успеха на „Бохемска рапсодия“.

Биографичната лента за Фреди Меркюри получи 5 номинации за награди „Оскар“, включително за най-добър филм. Сингър бе уволнен като режисьор на филма заради отсъствия от снимачната площадка. Той обаче остана режисьор в надписите на „Бохемска рапсодия“, независимо че бе заменен от Декстър Флечър.

Падението на репутацията на режисьора започна през декември 2017 г., когато бе обвинен в сексуално посегателство над мъж, който по време на инцидента нямал навършено пълнолетие.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари