IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брадли Купър изпадал в ужас, пеейки с Гага

7 февруари 2019 09 50

Актьорът имал сценична треска

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Брадли Купър изпитвал ужас всеки път, когато се налага да пее заедно с Лейди Гага. Това призна самият актьор в интервю за E! News.

Холивудската звезда изтъкна, че му е далеч по-трудно да изпълнява песента от филма „Роди се звезда“, отколкото да играе пред публика.

Купър сподели, че наближава раздаването на Оскарите, а тогава ще трябва да пее на сцената с изпълнителката и определено е стресиран как ще се представи пред колегите си.

Брадли не скри, че бил под голямо напрежение по време на шоуто на Лейди Гага в Лас Вегас, в което участвал. „Бях ужасно притеснен. Мъчех се да запазя самообладание, като се молех да не разваля концерта ѝ. Около два часа гледахме нейните невероятни изпълнения, нямаше как да не бъда ужасен“, пояснява той.

Филмът „Роди се звезда“ е претендент за „Оскар“. Той има осем номинации, като самата песен – „Shallow“, изпълнена от актьора и певицата, има четири номинации за „Грами“.

Четете още:

Наградите „Оскар“ – кои са фаворитите

Dior ѝ приляга: Лейди Гага с тоалет от модния подиум

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари