IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Близките на Джако за филма срещу него: Съмнителни герои изпълзяват...

28 февруари 2019 09 40

Братята му коментират „Да напуснеш Невърленд“

Снимка: HBO

Снимка: HBO

Близките на краля на попа Майкъл Джексън били наясно, че старите обвинения срещу звездата за сексуален тормоз над деца рано или късно щели отново да са на дневен ред, съобщава Асошиейтед прес.

Затова и филмът, който бе с премиера на фестивала Сънданс „Да напуснеш Невърленд“ изобщо не ги изненадал.

Продукцията на HBO, която е с премиера на 8-ми март разказва историята на двама мъже, които са познавали Джако като деца. Именно те го обвиняват в сексуално насилие. Роднините на краля на попа обявиха, че ще съдят телевизията, задето пуска този филм.

Най-големият брат – Джаки Джексън, който е в момента на турне в Австралия също коментира ситуацията:„Веднага си помислих – ето пак се започна“.

Съдържанието на филма не изненадало също братята му Тито и Марлон, нито племенника му Тадж. Затова пък Уейд Робсън и Джеймс Сейфчък, разказват за сексуалните посегателства, които са изтърпели. Въпреки че години преди това, пред съда, те дадоха тотално оневиняващи показания за Джексън.

Снимка: HBO

„През юни ще се навършат десет години от смъртта на Джако. Поводът е прекалено апетитен за медиите и нищо чудно, че съмнителни герои започнаха да изпълзяват от тъмното“, коментират Джаки и членовете на семейството му.

Според тях една от най-големите слабости на филма е, че не е била изслушана и другата страна. Никой от клана Джексън не е бил потърсен за коментар относно възобновените обвинения от екрана срещу Майкъл.„Така е много лесно, заявява Тито.

Джако не е жив да се защити, а създателите на филма не ни потърсиха, за да не ги опровергаем!“

В лентата „Да напуснеш Невърленд“ режисьорът Дан Рийд дава думата единствено на споменатите две жертви и на членовете на техните семейства. Марлон Джексън от своя страна посъветва всички зрители, преди да гледат филма, да си спомнят фактите.

„Те са публично достояние и бяха изяснени многократно по време на съдебното дело срещу Майкъл. Фактите разказват една съвсем друга история в сравнение с тази, изложена във филма“.

Снимка: HBO

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари