IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бащата на Бионсе с мюзикъл за „Destiny's Child“

25 април 2019 12 00

Представя го в Бродуей

Източник: Instagram

Източник: Instagram

Матю Кноулес – бащата на Бионсе, обяви, че ще направи мюзикъл за „Destiny's Child“. Неговата основна цел е да го представи в Бродуей и на други популярни сцени.

„Чувствам, че е време да дам възможност на света да чуе, види и почувства победите и неуспехите, които съм имал като съпруг, баща и мениджър“, каза той и изтъкна, че винаги е рискувал всичко, за да сбъдне мечтите си.

Кноулес подчерта, че той ще представи групата, в която участва и дъщеря му, през неговата гледна точка.

Продуцентът смята да представи етапите, през които трите момичета преминават, да покаже както успехите им на сцената, така и трудностите, с които се сблъскват.

Матю Кноулес продуцира Бионсе в началото на нейната кариера. През 2011 г. той съобщи, че вече няма да ѝ бъде мениджър. „Той е мой баща за цял живот. Обичам го толкова много. Благодарна съм му за всичко, на което ме е научил“, коментира тогава певицата.

Очаква се мюзикълът да бъде представен за първи път в родния град на Бионсе – Хюстън, през 2020 г. Именно там бива създадена групата през 1990 г. Тогава Бионсе е едва 9-годишна и пее със своя приятелка. По-късно тя, Мишел Уилямс и Кели Роланд дебютират с албум, който излиза през 1997 г. Оттам започват да валят участията им.

Четете още:

Бионсе активистка: Застъпи се за правата на жените

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари