IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Клуни категоричен: Няма да съм кръстник на бебето на Меган и Хари

13 май 2019 08 40

„Баща на близнаци съм, едва се справям“, призна звездата

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Всеизвестно е, че Джордж Клуни и съпругата му Амал Клуни са приятели със семейството на принц Хари и Меган Маркъл. Двамата бяха сред гостите на кралската сватба през май миналата година. Именно холивудският актьор, режисьор и продуцент защитаваше херцогинята на Съсекс от нападки и обясняваше колко много двамата с Хари се обичат.

В същото време звездата категорично заяви, че не иска да е кръстник на Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор. Клуни обяснил, че не се вижда в ролята на ключова фигура в живота на първородния син на Хари и Меган.

Запитан като гост в шоуто на Джими Кимъл дали би станал кръстник на кралското отроче, 58-годишният Джордж Клуни отговаря: „Идеята не е добра. Не трябва да бъда кръстник. Аз съм баща на близнаци и едва се справям с това“.

На въпрос дали ще откаже ролята на кръстник, ако му бъде предложена, Клуни отвръща: „Няма да ставам кръстник. Обещавам ви го. Съвсем сигурен съм“.

Меган и Хари публикуваха снимка с бебето

Арчи – кралското бебе, за което всеки говори

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари