IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На „Евровизия“: Мадона разочарова феновете си

20 май 2019 11 30

Почитателите й недоволстват след участието й

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„Никога не съм бил по-разочарован“, „Не съм просто гневен, а изключително разочарован“, „Пълен провал!“. Това са част от коментарите за участието на Мадона на финала на „Евровизия“. Представянето на певицата предизвика недоволство сред феновете ѝ.

60-годишната звезда изпя две от песните си – „Like a Prayer“ от 1989 година и „Future“ от най-новия ѝ албум, озаглавен „Madame X“.

Типично в неин стил, Мадона се появи на сцената на песенния конкурс с екстравагантен тоалет. Тя бе облечена с черни дрехи, върху които бе поставила сиво бюстие, приличащо на броня.

„Малко безмълвна реакция за Мадона в залата, бих казал…“, коментира след участието ѝ Греъм Нортън, водещият на „Евровизия“.

„Почивай в мир, кариера на Мадона“, написа неговият колега Пиърс Морган в Twitter.

Въпреки вълната от негативни коментари за изпълнителката в социалните мрежи, имаше и фенове, които защитиха певицата и отбелязаха, че тя е тяхната кралица и ще продължават да я подкрепят.

По-рано Мадона вдигна нервите на организаторите заради договора за конкурса, който не бе подписала и заради който не бе допусната на първите репетиции.

Четете още:

Още скандали с Мадона на „Евровизия“

Мадона: Щастлива съм както никога преди

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари