IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Правят филм за Spice Girls, ще видим и Виктория

17 юни 2019 05 30

Филмът ще бъде анимиран

Източник: Instagram

Източник: Instagram

След като се завърнаха с голямо турне, Spice Girls се готвят за нови проекти. Мелани Браун, Мелани Чизхолм, Ема Бънтън, Джери Халиуел и Виктория Бекъм ще участват във филм, посветен на най-хубавите моменти на групата. 

Филмът ще бъде анимиран, съобщи в интервю за Hollywood Reporter продуцентът на „Paramount Animation“ Мирейле Сориа. Тя бе категорична, че жената на Дейвид Бекъм, която не се включи в концертите, ще участва във филма, но не пожела да уточни повече подробности за него. 

Екип вече работи по самия сценарий. Той смята да включи както емблематични парчета на Spice Girls, така и няколко от по-новите. 

Най-вероятно премиерата на филма ще бъде през 2020 г. 

 

 

Мел Би, Мел Си, Ема, Джери и Виктория имат идея за филм от няколко години. През 2017 г. те се опитаха да направят документален, но организацията им се провали. Сега явно те са решени да завършат започнатото. 

Завръщането на Spice Girls

Междувременно турнето на спайските, което стартира на 24 май, продължава с пълна сила. Те не спират да публикуват снимки от сцената в социалните мрежи. Тази събота момичетата ще се съберат в Лондон за последния концерт, като има голяма вероятност заедно с тях да пее и Виктория Бекъм. 

Виктория Бекъм ще пее със „Spice girls“

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари