IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ариана Гранде най-накрая си получи Грами-то

17 юли 2019 11 40

Певицата трябваше да почака доста

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Официални поздравления за Ариана Гранде. Макар че 26-годишната изпълнителка спечели първата си награда „Грами“ преди цели пет месеца, тя получи трофея си чак днес. Певицата сподели снимка в Инстаграм, на която се хвали на своите фенове, че статуетката е дошла по пощата.

„Добре, че днес си проверих пощата“, написа тя под изображението. След това тя сподели радостта си с най-близкия си приятел, а именно домашното прасе Пиги. Не закъсняха и похвалите от нейния мениджър Скутър Браун. В момента той не се намира в много добро положение, тъй като Тейлър Суифт го обвини в кражба на първите ѝ записи.

Всъщност Браун купи студиото, с което певицата сключи първия си договор, но вече не е част от компанията. Обвиненията са в това, че на Суифт не е била дадена възможност за откупуване на правата за разпространение на песните й и те остават в ръцете на Скутър Браун, независимо че двамата вече нямат работни взаимоотношения. 

 

 

Все пак мениджърът все още работи с изпълнители като Джъстин Бийбър и Ариана Гранде и веднага сподели снимка с певицата, на която тя държи своята награда. „Това е семейство“, написа той и добави, че се чувства много горд от постижението на своето протеже. 

Гранде спечели „Грами“ за най-добър албум за Sweetener през февруари, когато се проведе церемонията. По принцип, певицата трябваше да присъства и дори да пее по време на шоуто, но се отказа в последната минута.

 

 

Официалната версия на организаторите беше, че Гранде няма възможност да се организира толкова бързо, но самата тя опроверга това. „Мога да спретна шоу за по-малко от една вечер и това го знаете. Отказах да участвам, защото вие се опитахте да „задушите“ моята креативност и правото ми на изразяване“. 

Въпреки неразбирателството, Гранде беше повече от доволна с наградата си. „Знам, че не съм при вас тази вечер, въпреки че много го исках. Благодаря ви за наградата“, написа певицата в социалните мрежи.

 

 

Макар да не беше на церемонията, това не ѝ попречи да се похвали с роклята, която трябваше да разходи по червения килим. „Когато ти направят рокля специално за теб, не е важно дали пееш или не“. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари