IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Игра на тронове“ защитиха сериала

23 юли 2019 05 30

Те присъстваха на последния си Comic Con

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Игра на тронове“ може и да приключи, но това не означава, че спират общите събирания на актьорския му състав. Точно така се случи и на тазгодишния Comic Con в Сан Диего. На него присъстваха Николай Костър-Валду, Мейзи Уилямс, Джейкъб Андерсън, Айзък Хемпстед Райт, Джон Брадли, Лиъм Кънингам и Конлет Хил. 

Точно Николай Костър-Валду, който влезе в ролята на Джейми Ланистър се зае със задачата да защити края на сагата пред събралите се фенове. Припомняме, че верните почитатели на „Игра на тронове“ бяха крайно разочаровани от начина, по който приключи сериалът и дори започнаха петиция, с която искаха да се презаснеме целия осми сезон. 

Главните обвинения бяха към сценаристите на шоуто Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс, които се сгромолясаха в очите на феновете. Сега, пред почитателите трябваше да отговарят актьорите от сериала и те дружно подкрепиха финала. „Когато става въпрос за край, той винаги ще вбеси някого, независимо как е написан. Това е реакцията към всеки финал“, споделя Костър-Валду. 

 

 

„Аз пък не съжалявам, че подписах петицията“, пошегува се Конлет Хил, който изигра Варис във всичките осем сезона на шоуто. „Важното е, че има хора тук, които са ни гледали през всичките тези години и са ни подкрепяли. Благодарим ви за това. Това е реалността, а не това, което се тиражира в интернет“. 

Снимка: Reuters

Още преди актьорите да се появяват на сцената, водещият на панела помоли феновете да се държат уважително един към друг и да се изслушват. По първоначални информации, към своите колеги трябваше да се присъедини и сценаристът Мигел Сапучник, но той се отказа изненадващо малко преди началото на Comic Con. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари