IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои звезди грабнаха най-много номинации за наградите на MTV?

24 юли 2019 11 40

Обявяват победителите на 26 август

MTV

MTV

Тейлър Суифт и Ариана Гранде получиха най-много номинации за Видео музикалните награди на МТV. Хитовите изпълнителки получиха по 10 и ще си съперничат в цели осем категории. 

17-годишната певица и автор на песни Били Айлиш, се нарежда след тях с девет номинации. 

Ариана Гранде ще се съревновава за изпълнител на годината с Карди Би, момчетата от „Jonas Brothers“, Холзи и Шон Мендес, както и други изпълнители. Освен това тя и Суифт ще се борят за статуетката за видеоклип на годината. 

Песните „You Need to Calm Down“ на Тейлър и „thank u, next“ на Ариана са номинирани за най-голямата награда. За нея ще се борят още „Bad Guy“ на Били Айлиш, „Old Town Road“ на Лил Нас Екс и Били Рей Сайръс, „A Lot“ на рапъра 21 Савидж и Джей Коул, „Sucker“ на  „Jonas Brothers“.

С осем номинации е Лил Нас Екс, чиято песен „Old Town Road“ се задържа 16 седмици начело на класацията за сингли Хот 100 на „Billboard“. 

Ариана Гранде отказа да работи с фотограф, замесен в скандал с голи снимки

За изненада на неговите фенове, Пост Малоун не получи нито една номинация. За сметка на това дуетът между Лейди Гага и Брадли Купър – „Shallow“, има цели две. 

Корейската група BTS, която става все по-популярна в САЩ, има четири номинации, една от които е в категорията „Най-добър кей-поп“. 

Победителите ще бъдат ясни на 26 август, след като зрителите на телевизията дадат своя вот в интернет. Официалната церемония по награждаването ще се състои в Нюарк. 

Тейлър Суифт и още звездни „Котки“ превземат Холивуд

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари