IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Матю Макконъхи влиза в класната стая

30 август 2019 12 00

Той ще преподава на студентите в Тексас

Снимка: Reuters

Резюмето на Матю Макконъхи не е никак късо. Зад гърба си има невероятни роли във филми като "Клубът на купувачите", "Интерстелър", "Вълкът от Уолстрийт" и сериалът "Истински детектив". Носител е на множество награди, сред които и един Оскар за играта си в "Клубът на купувачите". 

Явно това не е достатъчно на актьора и той е решил да покаже възможностите си и на друга сцена. От тази академична година, Макконъхи ще преподава на студентите в Остин, Тексас. Той ще се включи като професор в катедрата по "Радио, телевизия и кино" и ще обучава студентите по практически занятия. 

Матю

Снимка: Reuters

Макар това да звучи странно на някои хора, учащите в университета добре познават актьора. Той от четири години е гостуващ преподавател, но сега се преквалифицира в работа на пълен работен ден. Макконъхи сам е разбработил учебния план, а курсът ще е посветен на кинопроизводството. 

Матю

Снимка: Reuters

От управата на университета заявиха пред E!News, че Макконъхи успява да впечатли студентите си със способността да насърчава и да ги мотивира. Те добавят, заетостта на актьора като професор ще зависи изцяло от неговите филмови ангажименти. Тази година се очакват да бъдат пуснати два проекта с негово участие - The Gentlemen и Sing 2. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари