IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Михаела Филева: С Павел писахме текста на „Изгубени в рая“

15 октомври 2019 14 40

Певицата с турне из страната

Михаела Филева отново впечатли почитателите си с новата си песен „Изгубени в рая“. Певицата пусна клипа само преди няколко дни, а отзивите бяха повече от добри. Филева отново заложи на нежна музика и красив текст, а снимките са правени на остров Лимнос.

Вдъхновението на екипа й идва от мита за Калипсо, която е била известна със своята сила да омайва с любов. „Именно на остров Лимнос се смята, че се намира пещерата на Калипсо. Затова ние решихме да отидем до острова и да разберем какви ги е вършила тя там“, казва пред Bulgaria ON AIR чаровната изпълнителка.

Самата тя влиза в ролята на Калипсо, а компания ѝ прави Мартин, който живее и работи в Англия. Връща се в България, само за да заснеме клипа. Интересното е, че текстът към песента е написан с помощта на Павел от дуета Pavell и Venci Venc'. 

Именно с него Филева имаше връзка близо година като двамата дори направиха обща песен, в която демонстрираха любовта си. Всичко обаче приключи като се носеха слухове, че рапърът изневерил на Михаела с участничка от предаването „България търси талант“. 

Михаела Филева: Не крия гаджето си, приятелите ми го познават!

Явно обаче отношенията между двамата са отлични, тъй като Михаела сподели, че няма нищо против да работи с бившия си приятел. „Вярвам, че е възможно, когато човек е важен за теб, да не го губиш от живота си“. 

Певицата тръгна и на турне, като следващите концерти ще бъдат в Благоевград, Велико Търново и Варна на 17, 23 и 24 октомври. „Ще покажем спектакъла ни в целия му блясък“, казва Филева в ефира на Bulgaria ON AIR. 

Михаела Филева с послание: „Без етикети“

Освен това, тя обяви, че се готви и трети албум, както и още един голям концерт в София. Клипа към песента и целия разговор вижте във видеото. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари