IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„ДА“ в лилаво за Флий от Red Hot Chili Peppers

24 октомври 2019 12 40

Басистът вдигна сватба с Мелъди Есани

Instagram

Бихте ли се оженили в светлолилав костюм? Е, басистът на групата Red Hot Chili Peppers може да си го позволи, защото си взе за жена дизайнерка. В неделя Майкъл Балзари, който познаваме с прякора Флий, каза „ДА“ на Мелъди Есани.

Сватбата се е състояла в тесен кръг в Лос Анджелис.

„Животът ми се промени завинаги. Ще съм вечно смирен и благодарен. Човекът, който е виждал всичко от мен и знае кой съм. Моята жена Мелъди Есани“, написа музикантът в Instagram и сподели тяхна обща снимка.

От кадрите се вижда, че Балзари е целият в лилаво, като е съчетал костюма си с шарени маратонки и папийонка в ментов цвят.

Според източници, близки до новото семейство, Есани е направила дизайна на маратонките на своя възлюбен.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Flea (@flea333) на

И въпреки че Флий привлича вниманието с визията си, булката е онази, на която трябва да обърнем повече внимание. Тя носи рокля от тюл, по която има нежни цветя и семпли дантели. 39-годишната жена е избрала ретро прическа в стил 30-те – холивудски къдрици.  

Басистът на Red Hot Chili Peppers не се жени за първи път.  Той има 31-годишна дъщеря от предишния си брак, както и 13-годишно момиче от връзката си с модела Франки Райдър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари