IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Актьорите от „Игра на тронове“ се събраха

28 октомври 2019 15 00

Денерис, Джон Сноу и хал Дрого отново заедно

Снимка: Instagram

Изминаха само няколко месеца от излъчването на последния епизод от феномена „Игра на тронове“, но това не означава, че актьорите ще прекратят приятелството си. Цели 8 години се снимаше фентъзи драмата и е напълно нормално между звездите на снимачната площадка да се породи нещо повече от колегиалност.

Мейзи Уилямс и Софи Търнър се сближиха толкова много, че Уилямс беше шаферка на сватбата на Търнър с Джо Джонас. Двете изиграха сестрите Аря и Санса Старк и явно връзката им се запази и след сериала.

Друго приятелство, което удържа на времето е това между Джейсън Момоа и Емилия Кларк, които играха съпруг и съпруга в продължение на 1 сезон. Момоа влезе в ролята на хал Дрого, а Кларк беше Денерис Таргариен – Майка на драконите. За съжаление на феновете, Дрого умира още в началото на сериала и Момоа напуска битката за трона.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @emilia_clarke on

Въпреки това, двамата отново са заедно и този път са допълнени от Кит Харингтън, който изигра Джон Сноу. Тримата бяха гости в шоуто „The Graham Norton Show“, а след това актьорите са били заедно и на партито по случай рождения ден на Емилия Кларк. Тя навърши 33 години на 23 октомври. 

Актьорите от „Игра на тронове“ защитиха сериала

Снимки от събирането бяха споделени от Момоа и от Кларк и от тях се вижда, че актьорите се наслаждават на срещата един с друг. Хал Дрого и Джон Сноу не успяха да споделят сцени в сериала, но пък Денерис имаше честта да бъде в прегръдките и на двамата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies) on

Топ 5 на най-добре платените актьори в „Игра на тронове“

Освен тях тримата, гост на шоуто беше и певицата Камила Кабело, която направи това, което всички трябва да правят, когато видят Майката на драконите – просто се покланяш!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello) on

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари