IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест и Джеймс Кордън пеят във въздуха

30 октомври 2019 11 00

Рапърът качи водещия на самолет

Снимка: Instagram

Пеене в кола ли? Не, това е твърде обикновено за Кание Уест. Рапърът най-накрая откликна на молбата да пее заедно с Джеймс Кордън, но в съвсем различна обстановка от другите звезди. Кордън направи популярна поредицата Carpool Karaoke, в която известни личности се качват в колата му и изпълняват едни от най-големите си хитове докато пътуват из трафика.

Carpool Karaoke е част от шоуто на Late Show, където Джеймс Кордън е водещ. Кание Уест беше една от звездите, която почти винаги отказваше да седне на пасажерската седалка и да покаже музикалните си умения. Сега обаче и той се предаде, но го направи при свои условия.

Рапърът, който току-що пусна новия си албум „Jesus is King“ заведе водещия на едно много по-различно пътуване. Там, където трафикът не е проблем и светофарите винаги светят зелено. Кание и Кордън се качиха на самолет, където заснеха поредния епизод от Carpool Karaoke, но този път името му беше Airpool Karaoke.

Заедно с двамата пасажери, на борда присъства и огромен хор, който също се включи в изпълнението на песните. Видеото започва как Кордън е на летището, но има нещастието полетът му до Лос Анджелис да не се осъществи. Тогава на помощ идва Кание и шоуто започва. 

По време на пътуването двамата говорят за брака, децата, кариерата и момента, в който Кание разбира, че ще се превърне в звезда. „Хората мислеха, че не е готино да си женен. Тогава аз го направих и всички си промениха мнението“, казва рапърът. 

Той признава, че не обича шумните партита, а предпочита да е вкъщи със съпругата си Ким Кардашян и четирите им деца. „Хапваме, играем с малките, след което ги приспиваме. След това имаме малко време само за нас двамата докато жена ми не реши да гледа телевизия“. А какво прави Кание тогава? „Чета Библията“.

Наскоро рапърът се обърна към религията и неслучайно новият му албум носи името „Jesus is King“. Той смята, че Господ винаги е имал план за него, но е искал първо да подложи Кание на изпитание, за да покаже на хората, че вярата може да ги спаси. „Сега, когато казвам, че Бог ме е спасил, хората могат да ми повярват“. 

Кание иска да превърне неделната си литургия в риалити

Разбира се, Кание не отговаряше само на въпроси по време на целия полет. Той, заедно с хора, който също беше на борда, показаха завидните си вокални умения. Накрая всички пристигнаха благополучно в Лос Анджелис, а кацането беше отпразнувано с колективно изпълнение на песента „Hallelujah“.

Видео от Airpool Karaoke може да видите по-долу. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари